Citiraj:
Originally posted by biljo
Halo?
O cem vi pricate? Otkad pleksiglas (tj. komad plastike) smeta lampi?
Pa jebate ni da ga tutnes pored lampe, ne smeta, jer je proziran. Sad cete mi jos rec da plexi ima neke nadnaravne moci? Hm, moram onda da pripazim i kako ga oslovljavam. Daklem, Gospodine Plexi, molim Vas nemojte negativno utjecat na mene niti moje bližnje.
Tsja, ne vjerujem
|
koji si ti moron, problem i je sto plexi svasta propusta a smetnje vecinom radi procesor
inace onome ko je pokrenio thread (da nescrollam sad dolje da vidim ko je

) - kupuj plexi koji je "tvornickih velicina"
recimo znam da su u ponudi 50x50 ploce sto daje veliki i prostrani tower kao i ploce 25x50 za dolnju, gornju, straznju (tu ce biti rezanja i spajanja ali ko ti kriv) i prednju unutrasnju stranu (kome nije dosta 5 cme lijevo od driveova nek se jebe i reze

)
pitanje je sta ces s maskom onda jel ti vjerujem nece nijedna pasati.....ja znam kako bi ja to napravio ali vama djeci se tako nesto nebi dalo raditi

i da - spajaj acetonom, mozes fore radi uvaliti nekih sarafa iako nikad nisam vidio potrebu za tim
posebno obrati paznju na mjere ako lezista za PCI i AGP jel ako tu nesto sjebes nece ti biti drago
pola problema na koje ces naici mozes zbjeci kombinirajuci metal i plexi ali to nije to onda