Citiraj:
Autor Visage
Inace, rekli su mi da je Sebalj u svojoj emisiji nahvalio MS kao vrh, pa ih se dosta prodalo.
...
|
Ma daj mislim da dobro svi znamo tko je Šebalj i tko je firma MS.
Šebalj je obični influnecer na kojeg se furaju mala dica a on prodaje muda za bubrige.
Ekipa iz ZG mi stalno govori kako ljudima na MSovima pucaju stupovi volana.Jednom liku MS E20 nemože se niti popet na malačku a da se nepregrije pazi E20 a Šebalj melje da može do Sljemena bez problema sa E10 a moš si mislit.
Ekipi iz ZG je brisao komentare sa YT videa jer su zvali da napravi uredan review.Lik se u videu voza i čita specifikacije sa papira.
Nahvalio MS ko da ništa bolje nepostoji.I kao šlag na kraju lik dobio 10 komada MS Energya free tako da nemam šta da kažem.
A MS kao firmu neću spominjat jer su najveći šrot u PC svijetu a furaju ih influenceri iz Srbije tipa PCAxe koji radi isto ko i Šebalj.
MS nebi poželio niti najvećem neprijatelju.
Citiraj:
Autor Xiaomi
Čudno da je platio tolike novce za romobil 10k kn+, a da uštedi na nekakvom punjaču. Ti romobili imaju 2 priključka za punjenje, pa je dovoljno samo nabaviti drugi originalni punjač pa da se sa 5-6h vrijeme punjenja spusti na pola. Čudna priča svakako.
|
Nebrini ima svakakvih ljudi.Naime to sa V9+ koji je izgorija.
V9+ i niže nemaju full BMS na bateriji nego je jedan dio na punjaču a lik je kupio jeftini brzi punjač(vj. Glovo/Wolt dostavljač) koji nema BMS feature što je zahtjev za V9+ i niže.