Citiraj:
Autor Xiaomi
Čudno da je platio tolike novce za romobil 10k kn+, a da uštedi na nekakvom punjaču. Ti romobili imaju 2 priključka za punjenje, pa je dovoljno samo nabaviti drugi originalni punjač pa da se sa 5-6h vrijeme punjenja spusti na pola. Čudna priča svakako.
|
Kakve sve ljudi gluposti rade, na 30x ili skupljim pokretninama. Taj izvjestaj bi mogao dobiti od policije, nije tajna, pa pitaj. Rekoh, da je prva verzija (brzog punjenja) kruzila od ljudi.
S druge strane, zapale se i najskuplja vozila, ne mislim na EV-e, vozila koja se zapale, instalacije koje se zapale, imas izvjesca vatrogasaca. Plinske instalacije koje su na mjesecnoj bazi u broju, na koje vise i ne obracas paznju u naslovima crnih kronika. Sve se moze pokvariti, ako mislis da zelim uciniti romobil (bilo koji) savrsenim. Ali uzmi broj korisnika, broj vozila, pa ces vidjeti da je velicina statisticke pogreske. Neugodan za ostecenog, neugodno za cuti ili procitati, ali i dalje minoran u broju desavanja.
Citiraj:
Autor jucca
Ja sebi mislim na Gbooster.a ovako nesto slozit.
Ima posla, ali, takodjer kao i ti, trebam promjenit tvornicku nogaru koja je koma. https://youtu.be/CDxxwV14vl0 Sent from my SM-S908B using Tapatalk
|
Preletio sam do nogara, isto robustan, samo malo mi se cini da je "rustikalan" izgledom. Izgleda mi kao da si isao u zeljezariju kupiti kovani dekorativni dio za balkon ili ogradu. Mislim, pase po boji ovome na koje slaze, daleko od toga.
Ali em imam retro drvenu dasku, pa bi mi ovakva nogica malo isla na "stari fijaker" prevec retro furku
...