Citiraj:
Autor Karlo666
Ponavljam VSETT 10+ 25,6 Ah ima LG MG1 i VSETT 10+ 28Ah ima LG MJ1 a te baterije/ćelije su jedne od boljih.
0 problema s baterijom sam imao osim šta je eto krepao kontroler kojeg sam trebao promjenit dok je bio pod garancijom ali to je već moj problem šta sam ignorirao. Uredno bez da štedim romobil ljeti mogu prijeći preko 55+km bez da išta limitiram pitaj juccu on to dobro zna više puta smo se vozali.
|
Steta sto nisi reklamirao
Meni su rekli, za Vsett 8, da su top LG bolje od Samsunga, jer su slozene za njega. Za Xiaomi pojacani set, kad mi rikne defaultni, jos uvijek je od Samsunga, trebao bih sve dobiti duplo. Ocekivao sam da bi zbog toga trebao tezi, ali nista posebno, jer sam bas dizao od vlasnika koji ih ima.
Citiraj:
Autor Karlo666
Loša nogara. VSETTi imaju jednu od najboljih.
Vidi na AliExpressu dali ti paše na tvoj ali dođe oko 50 eura.
Samo potraži VSETT 10 Kickstand na AliExpressu.
|
Vidio, nije losa, ali trebam nesto s dvije strane, ako bih zelio biti siguran s tezinom na teretu. Ima cak i dediciranih za 365, da ne trazim sad , na istu temu:
No, jedno je sigurno, vise nikad ispred ducana, izloga, ne ostavljam visecu torbu na romobilu. Vec skidam dole i unosim unutra, a njega presavijam. Razbio sam ekran od Navigacije, sreca da je prijatelj imao isti model u ladici, inace bi morao cekati novi ekran. Jedanput mi ga je u Bauhausu srusio covjek, hodao je ko muha bez glave, nije gledao kud hoda i tras. Inace, da defaultna nogica na 365 je prilicno osrednja, ako imas ikakav teret.
Citiraj:
Autor Karlo666
Jedni pričaju o max 600W snage i do 25kmh a sve jače homologacija,registracija i osiguranje plus safety oprema dok drugi pričaju bajke o full zabranama kao u Londonu gdje doslovno romobile režu i bacaju u smeće
|
Samo u Londonu nema obaveznih kaciga, samo preporuka, barem za bicikliste kad sam zadnji put provjerio. Jasno postoje turisticke prepouke za turiste i posjetitelje da im je preporuka. Inace zacudio me poznanik preko bare, koji mi je (mogu naci email) naveo da postoje cak i drzave kod njih, koje nemaju cak ni motocikisticku kacigu pod obavezno, vec po odluci. Ne da bih se time hvalio, ali kao podatak interesantno.
Treba sjesti pa procitati detalje objave u Narodnim novinama. Sto se tice snage, da to je nezgodno, jer ti imas, pretpostavljam, dva motora?
Inace, rekli su mi da je Sebalj u svojoj emisiji nahvalio MS kao vrh, pa ih se dosta prodalo.
...