Citiraj:
Autor Xiaomi
Nismo se skužili. Krepala mi je grupa ćelija na e-bikeu, pa sam dao promijeniti svih 40 komada za kvalitetne nikakve nabrijane, nego po tvorničkoj specifikaciji, radi se o prilično standardnom 36v baterijskom paketu manjem. Ne modam ja ništa  Ovo za Vsett sam samo prenio što sam čuo, nemam iskustva s takvim životinjama koje imaju hrpetinu ćelija i velike voltaže.
|
Mislim da smo se dobro skužili pročitaj što si napisao!!!
Citiraj:
Autor Xiaomi
Kaže da je baterija stock loše kvalitete i već je imao posla sa zero/vsett romobilima. 8500 kn je baterijski paket za Vsett 10+ sa samsung ćelijama. Kad krepa stock baterija ljudi se iznenade koliko košta takav sport. A nije pitanje bude li krepala ili radila probleme, pitanje je samo kada.
|
Samo ću reć da me nezanimaju likovi koji ocjenjuju uredan brand kao loš jer imaju najjeftiniju opciju sa NoName baterijama/ćelijama pa na sve opcije tako gledaju.
Najjače mi je ono "Imam ja nekoga svoga on MORA DA ZNA SVE"
Naime ćaća mi se vodia tako i popušio je foru prije cca 5 godina od nekog svog "PROGRAMERA" i lik nas je skinio sa HT VDSL2 17a profil 50/10 na ADSL2+ 4/0,5 jer mu je ovi proda priču kako HT nevalja i 40 MEGABAJTA.
Ponavljam VSETT 10+ 25,6 Ah ima LG MG1 i VSETT 10+ 28Ah ima LG MJ1 a te baterije/ćelije su jedne od boljih.
0 problema s baterijom sam imao osim šta je eto krepao kontroler kojeg sam trebao promjenit dok je bio pod garancijom ali to je već moj problem šta sam ignorirao.
Uredno bez da štedim romobil ljeti mogu prijeći preko 55+km bez da išta limitiram pitaj juccu on to dobro zna više puta smo se vozali.
Isti je vrag sa tehničarima iz A1,Telemacha,Optime,Iskona,HTa.Ima pun k umišljenih jer eto on radi to pa mora da je to tako kako je on zamislija.
99% tih tehničara su totalni idioti jedva da znaju spojit RJ45-B varijantu a kamoli da će znat išta o VLANovima i ostalim stvarima.
Neželim ti sada pričat kakvu dramu sam imao s likom iz A1 mislim da sam jedan put Nikkyu pričao pa smo krepali od smija.
Neželim sada ići full offtopic jer jesam malo ali samo hoću reć da idu mi žestoko na nerve ti likovi koji misle da SVE ZNAJU.
Nemam šta hvalit Ningbo(firma koja je napravila Zeroe i VSETTe) jer svaki brend ima svojih mana tako i u smartphoneima,PCovima,itd.....
Imam i ja jednog svog umišljenika koji u Ninebotu vidi boga i da ništa nepostoji bolje od njega ali bitno da nezna osnovne stvari.
Sad ću ti nabrojat šta sve mrzim kod svog V10+:
1.Orginalni Handbarovi
2.Stock suspenzije
3.Prednje svitlo (svitlo jer kad staneš tuče ljudima direktno u oči)
4.Žmigavci (žmigavce nemožeš ugasit oni moraju 15 sec odradit)
5.Stock kočioni diskovi
6.Loša pozicija ekrana i triggera za gas
Sagledaj sa svake strane pa onda ćeš shvatit šta se događa a ne na rekla kazala.
Ningbov VSETT nije najbolji i nepostoji "NAJBOLJI", samo postoji "Najbolji za tebe" i točka.
Citiraj:
Autor Visage
Jedna stvar me na romobilima muci, te cu morati smisliti nekakvu modifikaciju. Nogica romobila, jednostavno nestabilna, ako ti visi bilo kakav teret na rucki, iole tezi. Naslonim na zid, nekako manevriram, ali u 100 slucajeva, jednom mi zvekne na bok, jer u brzini ne osiguram dovoljno, torba
/vreca teze, jednostavno izmigolji volan i tras 
|
Loša nogara.
VSETTi imaju jednu od najboljih.
Vidi na AliExpressu dali ti paše na tvoj ali dođe oko 50 eura.
Samo potraži VSETT 10 Kickstand na AliExpressu.
Citiraj:
Autor Visage
@Karlo666m
budem ti odgovorio za koji dan, padam s nogu veceras, nemam snage za ista.
Samo sam htio spomenuti, da ne izgubim misao, istina nisam isao traziti i procitati, prociscenu verziju u Narodnim novinama, donesenog zakona. Ali danas cujem covjeka koji veli da je citao, da tamo pise 18 godina, vezano za kacigu? Jel netko citao i potrosio koju minutu? Ne da je zivotno vazno, nego znatizelja.
|
Jedni pričaju o max 600W snage i do 25kmh a sve jače homologacija,registracija i osiguranje plus safety oprema dok drugi pričaju bajke o full zabranama kao u Londonu gdje doslovno romobile režu i bacaju u smeće.
A ima i nova priča da za starije od 18god netriba ništa dok voziš 25kmh i po predviđenom mjestu a i da se može voziti po cesti ali da onda treba homologacija,registracija i osiguranje plus safety oprema sa max 50 kmh.
Sve mi je to nekako sumnjivo.Prije ovo prvo da će biti pa će nažalost moj VSETT 10 morati na počinak u garažu ako neprođe homologaciju.
Ja iskreno nemam nikakvih problema da moram plaćati slično kao za auto samo da nezabrane jače od 600W ili nedopuste homologaciju.