Citiraj:
Autor Visage
Vidio sam dio pisma, sigurno ce nesto poduzeti. Zanimljvo je da ducan/servis kupovine, uredno ide slati opravdanu prituzbu na manjkavost, u korist kupca, a da pritom nisu stigli jos ni poslati prve slike, a proizvodjac, na nevidjeno, po defaultu, brani se da nece priznati.
Dakle, u zadnjem upisu si naveo prijatelje koje voze Vsett modele, te naveo kako im kontroleri odlaze. Sad velis da jedan vozi 8 drugi 10. Znaci pricamo o jednoj 8-ici?
Prijavili su gresku, garancija im se priznaje, rekao bih da je to vrlo dobro. Na forumu 10-tku vozi Karlo666, ne znam jel cita temu.
Ali posebno 10-tku nazivati smecem je malo teze za obraniti. Jer 10 se usporedjuju po kvaliteti izrade s Dualtronima.
Odes na youtube recencije Vsett 8, odes na stotine recenzija, rating modela. Sto vele, da je smece, ili super kupovina? Ponavljam, s najboljom amortizacijom u klasi. 8-ca ima bolju amortizaciju od Zero 10-ke. Pricam o namjeni po gradu, Vsett8 plovi kao barka preko neravnina. Tako da tvoj zakljucak nije u sukobu s mojim, vec statistikom prodanih modela.
|
Kad već o VSETTu
Ja sam svoju 10ku kupio prošle godine u Harleya (EMoveStore).
Dosta stvari sam mjenjao tipa prva stvar je bila Handlebar i Suspenzije.
Ležajevi koji dođu s njim imaju veliku resistancu na kretnju.
Pametno ih je zamjeniti sa nekim SFKovima ili nečim boljim inače i stock nije toliko loš ali za nešto ozbiljnije obavezno stavit SKF ili bolje.
Za kontroler sam sebi sam kriv.
Prošlo lito 3 puta mi je bacilo ERROR 9 ja sam ignorirao (a još EMoveovci mi rekli dođi zamjenit ćemo) i prošla garancija pa me koštalo 1900kn točnije 1600kn kontroler i 300kn ruke.
I svi su mi to govorili stavi novi kontroler a moga sam proć lišo al eto kako je tako je sad.
Stari kontroler za V10+ to jest Version 1 je dosta lošiji od prvoga.
Noviji kontroler može ti jucca reć kad smo jučer bacili đir oko Splita.
Znači novi kontroler ima neke nove zaštite od pregrijavanja pa na rijetke momente kad ga gaziš jako u par trenutaka kao da izgubi snagu na tren.
Jedan lik iz BiH je par komada spržio i nakraju je cjelog rastavio dodao termožvake i sad kaže da hvata 90kmh s njim i nema problema.
Šta se tiče pucanja stupova i ostalih stvari na V8 i V9 osobno sam ekipi iz EMovea pokazivao PDF gdje Ningbo je najavljivao free zamjene i novu varijantu V8 i V9 da poprave taj problem.
A ameri su radili direktne free zamjene ako iti malo napukne ili se pojavi napuknuće.
Nemogu sada naći nigdje taj PDF kad su se radile free zamjene.
Naši EMoveovci su to ignorirali i sam ispadaš kao da si sam prouzročio štetu i da nemaš šta radit mini skokove.
Iskreno sa V10+ nemam problema osim šta eto pegula sam sa puno kila pa sjeben buvel tu i tamo.
Citiram juccu od prošlog puta "Pa bogati moš ti doma ima 55% baterije šta ćeš busom"
I onda klasika u Kaštel Sućurcu pukne guma jer sam sa 30+ kmh se dizao na trotoar.
EDIT#1
Našao PDF
https://bit.ly/3OyzMAT
Kasnije se otkrila ista stvar i sa V8 pa su išle zamjene.