View Single Post
Staro 23.07.2022., 10:58   #129
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Taproot7 Pregled postova
nahypeani telefon sa led lajsnama. prozvakana prica kao i sa oneplusom prije vise godina. nista posebno.
A što je to posebno više u svijetu smartphone-a ?

Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Samo neka ga ažuriraju redovno, poboljšavaju i pružaju podršku. Uz Apple i Samsung praktično nema trećeg igrača da redovno podržava svoje telefone.

Žaomi ima valjda milijardu modela, zato i sve te pritužbe na software. Tko će peglati OS za toliko telefona.
Upravo ovo. Napravili su zanimljiv mob, brz i čist. Ako budu redovito izdavali nadogradnje i zakrpe nema razloga da ne uspiju. Postoji još ta "niša" korisnika koji žele nešto drugačije a da nije Google Pixel.

OnePlus je bio igrač koji je slušao svoje korisnike i redovito održavao uređaje. To više nije slučaj. Svoj OP 8 Pro nisam dizao na Android 12 jer ima više problema nego koristi (plus, otkantali su OxygenOS kao takav u zamjenu za unificirani OS.). Da su se i dalje držali svoji maksime "never settle" ne bih mijenjao tabor.
Apple ne dolazi u obzir ni u teoriji. Za Samsung sam već rekao - ima ga svatko, od dojenčeta do babe na umoru. Osim toga, One Ui mi nešto ne leži. Za ostalo nemam zamjerke.