Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.07.2022., 22:32   #62274
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Jel se kome SD kartica izgubila u bespucima auto interijera? Idem staviti SD za A/V dodao materijala. Dok mi druga za kameru, odleti negdje. Pet minuta gledam ispod siceva, sa strane, ispod tepiha. Sve cisto usisano, sve se vidi. ali prokletu sivu SD karticu od kamere ni za lijeka, poput carapa koje su nestale u ves masini kolege Neo-ST-a.

Moras imati stalnu endoskopsku kamericu za pregled u autu, izmedju siceva i mehanizma sjedala. Stvarno se podmuklo sitne stvari mogu sakriti u autu kad padnu

Citiraj:
Autor Tumor Pregled postova
U servisu su prebojali kompletan prednji branik i kompletan prednji desni blatobran sto mi fakat bilo malo mutavo za takvo ne bas pretjerano ostecenje. Doduse, kako ide na kasko bas me briga, ali svejedno...BTW, trosak toga je bio 3760kn
Zanimljivo. Potvrdio si metodologiju spajanja radi efekta, znaci da je od lakirer ipak morao posegnuti (kako je receno) za jos kojim elementom zbog tranzicije. Vazno da je osiguranje pokrilo. Jeste li na kraju ti i supruga zadovoljni realizacijom? Kad hodate oko saniranog dijela kako ste zadovoljni rezultatom boje?

Sto Ivan navodi za pretplatu. Nije nova ideja, mokri snovi industrije, samo nisu imali dovoljnu umrezenost kao danas i pojednostavljene procese. Citao sam o jos ludjoj ideji, kad se omasovi autonomna voznja, onda bi putovanja mogla za neke biti besplatna (ako su auti rentani) ili ako se 2020 stvarno ostvari ljudi bi dobivali nagradu, tako da za putovanja budu izlozeni 3D promocijama, ili ti reklamnim porukama.

....
Visage je offline   Reply With Quote