View Single Post
Staro 22.07.2022., 13:57   #385
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Unreal je zbilja bio revolucija, dok ga Half-Life nije pokopao, i to sa q2 engineom
Inače, fun fact, taj Hacker iz ljeta 1998. bi danas korigirano za inflaciju došao 58 kuna. Pa neka netko kaže da nam je bilo lako kao klincima financirati ovakve stvari iz džeparca
Tog legendarnog, povijesnog ljeta 1998. (SP u Francuskoj, makar ja nogač nikad nisam pratio)
se posebno sjećam, jer sam na plaži upoznao jednog vršnjaka, isto ludog za igrama, koji je imao onu knjižicu sa savjetima za Unreal (samo to, bez Hackera!), pa smo se nabrijavali kak je to ziher dobra igra čitajući više puta sve te opise oružja, neprijatelja i levela, hype na najjače.
Par dana kasnije smo se sreli u gradu, u jedinoj PC igraonici kaj je tam postojala, mislim da je bilo moguće i Unreal vrtit pa smo probali, no daleko najviše se igrao q2 u mreži, nekak mi je on bio i zabavniji na kraju od Unreala - igre, na stranu tad superiorni vizuali, koja je po radnji dobro počela no na nekim daljnjim levelima se malo ispuhala u zanimljivosti.

Apropo cijena, već je tad bilo sve prilagođeno turizmu :-), tak da je pola sata bilo 10kn, a interneta čak 15 (za usporedbu, u Zgu je standard za pol h, bio 5 kn).
Kod časopisa, najdrastičniji je naravno bio Official Playst. Magazin sa svojim demo discom i 50kn cijene, koji su mi tad djelovali ko da danas dam 200kn za časopis, jasno da ga nisam mogao kupovati.
Miki9 je offline   Reply With Quote