On je ujedno i ovlasteni za nekoliko kuca da vrsi procjenu, pa je s osiguranjima na ti. Pisem ti gore da je 10x skuplja od perle, pa po trosko popravka, nije prihvatljiv. Veli da se svaki put nateze, a da Genereli nije htjelo priznati. Dal jednom ili vise puta, ne znam, kad se vidimo pa pitam.
Zeznuta boja, mislim da je netko na forum.hr ili Mazdinom forumu, imao isto problema s naplatom, pa je detaljno opisao, jos dok nisam ni znao za Mazdinu dubijozu soul boje.
Inace imam smedju boju, grafit, s mineralnim prelazom na malom, koju preziru lakireri zbog efekta preljevanja u plavu, a pod nekim svjetlom u tamno ljubicastu. A na velikom sivu metalik. Nekako sam sklon na sivu metalik za vece, jer parkiram i po gradu i po garazi. A i lijepo ocrtava auto. Crna je recimo, prekrasna za neke karoserije, ali za grad je garancija za uzrujavanje i ogrebotine. Jos kad udjes u dignuti parking s paralelnim parkiranjem, vec prvi mjesec netko ce te povuci po boku, manje vise, ali sigurno negdje. Prije smo imali tri ambasade, sad su dvije, znaci vozac crnih CD sluzbenih, nemre izdurati u ulici, kad ga samo ostavi nekoliko sati izvan ambasadine garaze, pred policajcem u kucici, da ga netko ne povuce, naprijed, nazad, svejedno.
Bijelu nikad nisam shvacao. Bijela mi je salonska default, imamo-uvijek-na-lageru-najsigurnija boja. Mada nije ni ona ruzna na nekim modelima,ali ne znam, preobicna je.
...