Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.07.2022., 16:06   #62231
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Sad sam nazvao Damira, jer moram jedan retrovizor s grijanjem nositi da ofarba, pa me je podsjetio na pricu.

Prvo ispravak navoda, krivo sam rekao, ne treba se kupiti od Mazde (s necim sam pobrkao drugim) moze se mijesati u njegovoj masini, kao i vecini boljih lakirera. Ali veli, da nema da dodje Syss, veli, vidi tu me je udarilo, da korekturom ili necim popravi. Veli nema kista. Veli da je 10x skuplje od perle, da vecina lakirera izbjegava tu boju, da trgovci Mazde presucuju koliko ce im biti trosak ako bude nesto trebalo lakirati. Da je proces kompliciran, preskup, da ovisno o elementu, mora preci i na drugi jer ce biti vidljiva tranzicija efekta, vidjet ce se da je drugacije.

Najvaznije :

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Zato imas kasko i prst u uvo
Naveo je nekolio osiguravajucih, od kojih je znacajnije spomenuo Generali, ne zeli priznati trosak Soul boje. Veli da je njemu osobno, jedna od najljepsih boja na trzistu, ali astronomski skupa za popravke. Veli da utipkamo po webu i po videima, na temu troska lakiranja Mazda Soul boje.

Na prvu, zanimljivo :

1) Mazda’s slick new ‘Soul Red Crystal’ color might be trickier for painters

2) Sama Mazda: Soul Red: Breathtakingly Beautiful but Gruelingly Challenging

3) Why does Soul Crystal Red Metallic cost $595 extra?

zanimljivo:

4) Problems We Have Found With Mazda Soul Red Crystal Chipping Paint: Information For St. Louis Drivers

...
Visage je offline   Reply With Quote