View Single Post
Staro 21.07.2022., 15:46   #1523
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Jedna stvar me na romobilima muci, te cu morati smisliti nekakvu modifikaciju. Nogica romobila, jednostavno nestabilna, ako ti visi bilo kakav teret na rucki, iole tezi. Naslonim na zid, nekako manevriram, ali u 100 slucajeva, jednom mi zvekne na bok, jer u brzini ne osiguram dovoljno, torba
/vreca teze, jednostavno izmigolji volan i tras

Neki dan mi je od pada, navigacija negdje izgubila kontakt i sad moram sanirati konekciju, jer ima treperecu sliku na trenutke.

Razmisljam, ala motocikli, o dvostrukom stativu s dvije strane, koji bi ga znatno fiksirao. Ili napraviti od plastike ili aluminija, nesto teleskopski, sto se moze uvuci, da bude stabilizator, koji se kaci na rucku, pa onda veze/pritisce za bilo sto fiksno na zidu/vratima/...

Nedavno si sliku stavio u hodniku stana/kuce, ali propustio sam informaciju, imas li jedan ili dva motora? Jer s dva motora, nije bas zabavan nositi. Nije pitanje sto ga dignem, vec romobili tezi, ako ih nosis kao kofer, rade tenziju na kukove, sto mi od hrpe sportskih ozljeda, bas i ne pase.

S dvije ruke je lakse, ali malo kad nemam nesto u drugoj ruci, zato mi je Xiaomi ideal za nosenje, ubacivanje u gepeki i svakodnevno dizanje gdje god ga nosim, a negdje i po vise katova bez lifta.

Kad bi isao iz garaze u garazu, 10-ku bi uzeo odmah uzeo, ili razmisljao o prekrasnoj Varli, ili morti Inokimu.

...
Da, slikao sam u hodniku, u kući... Inače imam obični Vsett8 tj. model s jednim motorom. Prenosim ga uvijek s dvije ruke, a sve što ponesem sa sobom ubacim u ruksak na leđima.. Tako mi je najzgodnije i ruke su mi slobodne.
Meni se isto Varla sviđa ali Eagle One, nadam se da će mi to biti idući romobil