View Single Post
Staro 21.07.2022., 15:41   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Javili se Trebao sam čekat sa postom sat i pol Uglavnom ...

Naravno da nemaju više što sam platio i naručio i to im je problem jer je plaćeno prošli mjesec (zašto, ne znam, nije moj problem).

Da li želim povrat na karticu i mogu ga ostvariti odmah ili ću još malo čekati ?

Rekao sada su prošle sve akcije okolo i nekih stvari koje sam naručio i platio nema nigdje više. Povrat uplaćenog mi je realno gubitak od 1250 kn (neke stvari imaju i oni i dalje u ponudi ali po redovnoj cijeni koja je 30% veća od one koju sam ja platio) ako i u uspijem kupiti po redovnim cijenama drugdje, a kako nema više svega što sam naručio imam dodatni problem. Pa ću odabrati čekanje.

To im nije baš sjelo, budu probali oni nešto riješiti pa će me kontaktirati telefonski u najkraćem roku.
Mislim pristojan sam u svim komunikacijama (prošao radi posla sve one tečajeve kriznog komuniciranja) pa je korisničkim službama izgleda gore nego da si nepristojan.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote