View Single Post
Staro 21.07.2022., 12:16   #1521
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
...

Odes na youtube recencije Vsett 8, odes na stotine recenzija, rating modela. Sto vele, da je smece, ili super kupovina? Ponavljam, s najboljom amortizacijom u klasi. 8-ca ima bolju amortizaciju od Zero 10-ke. Pricam o namjeni po gradu, Vsett8 plovi kao barka preko neravnina. Tako da tvoj zakljucak nije u sukobu s mojim, vec statistikom prodanih modela.

...Jedina mana, pretezak za svakodnevno nosenje. Kao sto sam prije napisao, svjetlo mu je beskorisno po noci, vise efekt nego funkcija, tako da to treba prvo kupiti.
Meni osobno nije pretežak jer ga ne moram nositi previše niti ga preklapam osim ako ne ide u auto. Kad krenem iz kuće na posao, spustim se niz skaline s prvog kata, uvezem u firmu i opet uz skaline kad se vratim s posla...
Što se tiče osvijetljenja, da - prednja svijetla su preslaba a ona led traka je više za ukras. Posluži samo da te drugi primjete u mraku i to je to.

Citiraj:
Kugo modele nisam probao sve, ali za moj ukus, previse tvrdi.
Slažem se, isprobao sam 3 modela. Jedan je dosta jeftiniji pa ga neću ni komentirati, a druga 2 su u cijenovnom rangu vsett8 i oba su daleko neudobnija nego moja 8-ica s kojom sam direktno uspoređivao.
Bez obzira što oba Kugoo modela imaju pneumatsku zadnju gumu

Citiraj:
Tema o romobilima, pricam o jednom od modela dostupnih na trzistu, vjerujem da ne trabunjam.

Na broj prodanih modela u svijetu, pohvale od vlasnika, te rejtinga kojeg nije preko noci postigao, rekao bih, nazalost, nesretni slucajevi. Zato sam i naveo da bi bilo dobro poslati, neovisno o reklamaciji izvoru gdje su ih kupili, dodatno samoj Vsett centrali, slike na uvid s opisanim greskama. Jer hvale se da imaju podrsku koja slusa sve prituzbe, pa ih mozda iznenadi reakcijom.
...
Točno to, daleko od toga da je Vsett idealan ili da je 8-ica bez greške i mane, ali u usporedbi s drugima...