Citiraj:
Autor sinisa1989
Pa logično, neće valjda po ovoj žegi vani slagat špeceraj. To inače redovito viđam kod trgovačkih centara. Parking prazan, a auti ostavljeni u hladu u traci za prolaz. Inače, kad smo kod takvog parkiranja, potrubim majstoru koji je isto ostavio auto u hladu i blokirao me. Jedva nekako prođem i u prolazu stanem i kažem mu da tu nije parking i da ima hrpa slobodnih mjesta. Njegova reakcija: najprije me zbunjeno gledao, a nakon toga road rage i praćenje po gradu do drugog dućana. Parkiram, izađem van i pitam ga jel me treba (pošto je stao tik pored mene). Kaže "u čemu je problem" i zapali dalje po gasu i road rage. Vjerojatno je tražio fizički okršaj, ali odustao kad je vidio da sam s malim djetetom.
|
Tako ovdje u gradu parkiraju na drzavnoj cesti, jer im je kladionica odmah uz cestu. I ne mozes tek tako zaobic auto dok ima prometa iz suprotnog smjera.
Trubim ja liku koji se s cvajkom tako prakira i blokira traku, a ide u kladionu. Dolazi on do mene, ja: "Nije vam tu parking". On: "ovako se i u Munchenu parkira". A ja zivio vise od desetljeca u Munchenu, zavrtilo mi se sve u stomaku i glavi od glupe izjave. Doslo mi da mu izguram auto sa svojim dolje par metara nize u Cetinu al sam samo produzio dalje.
ok.. sto dalje rec?
EDIT:
https://www.youtube.com/watch?v=ODN00DfEK-U