Citiraj:
Autor quazar912
a to je onda za inspekciju MINGO pa nek igra na kartu "nedostatak u proizvodnji"
|
Vidio sam dio pisma, sigurno ce nesto poduzeti. Zanimljvo je da ducan/servis kupovine, uredno ide slati opravdanu prituzbu na manjkavost, u korist kupca, a da pritom nisu stigli jos ni poslati prve slike, a proizvodjac, na nevidjeno, po defaultu, brani se da nece priznati.
Citiraj:
Autor jucca
Evo friska dva. Prijatelju nekidan vrisnuo kontroler na Vsett 10+ (opet), jucer drugi,
|
Dakle, u zadnjem upisu si naveo prijatelje koje voze Vsett modele, te naveo kako im kontroleri odlaze. Sad velis da jedan vozi 8 drugi 10. Znaci pricamo o jednoj 8-ici?
Prijavili su gresku, garancija im se priznaje, rekao bih da je to vrlo dobro. Na forumu 10-tku vozi
Karlo666, ne znam jel cita temu.
Ali posebno 10-tku nazivati smecem je malo teze za obraniti. Jer 10 se usporedjuju po kvaliteti izrade s Dualtronima.
Odes na youtube recencije Vsett 8, odes na stotine recenzija, rating modela. Sto vele, da je smece, ili super kupovina? Ponavljam, s najboljom amortizacijom u klasi. 8-ca ima bolju amortizaciju od Zero 10-ke. Pricam o namjeni po gradu, Vsett8 plovi kao barka preko neravnina. Tako da tvoj zakljucak nije u sukobu s mojim, vec statistikom prodanih modela.
Ne vozim, ali sam ga probao i odusevio se. Toliko da sam isao uvozniku Harleyu, da pitam jel mi mogu skinuti dijelove, jer sam mislio farbati u drugu boju, radi garancije. Jedina mana, pretezak za svakodnevno nosenje. Kao sto sam prije napisao, svjetlo mu je beskorisno po noci, vise efekt nego funkcija, tako da to treba prvo kupiti.
Kugo modele nisam probao sve, ali za moj ukus, previse tvrdi.
Citiraj:
Autor jucca
Ovo ostalo sta trabunjas,, zbilja ne znam cemu je potriba, pogotovo ako ne znas i nisi ga vozio
|
Tema o romobilima, pricam o jednom od modela dostupnih na trzistu, vjerujem da ne trabunjam.
Citiraj:
Autor jucca
EDIT: nije abusana 8ica, normalna voznja. A cim je priznato ovakvo ostecenje u garanciji, onda je jasno da znaju da prodaju romobile sa tvorničkim greskam
|
Na broj prodanih modela u svijetu, pohvale od vlasnika, te rejtinga kojeg nije preko noci postigao, rekao bih, nazalost, nesretni slucajevi. Zato sam i naveo da bi bilo dobro poslati, neovisno o reklamaciji izvoru gdje su ih kupili, dodatno samoj Vsett centrali, slike na uvid s opisanim greskama. Jer hvale se da imaju podrsku koja slusa sve prituzbe, pa ih mozda iznenadi reakcijom.
...