View Single Post
Staro 20.07.2022., 20:50   #1513
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Ovo je vrlo zanimljiv podatak, koji bi tvoji prijatelji trebali poslati Vsettu, jer bi ih sigurno i nagradio za tu informaciju. Jer receno mi je da u njegovim grupama je zastrasujuci broj vlasnika, te nema prituzbi na kontrolere. A ti ne da znas jednog, vec vise prijatelja, te svi imaju stravicne probleme. Stavise, nedavno kad je doslo do palezi u HR, Vsett kao proizvodjac je sam htio znati detalje zapaljenja via policije . Ispostavilo se da je koristio jeftini nekvalitetan zamjenski punjac, prva verzija je bila da je htio grunfati brzi punjac u kucnoj radinosti. E' sad svatko moze na stotine testova prelistati, foruma vlasnika, ako ga vec sam nije probao, pa vidjeti, ima li realiteta nazivati 8-icu "zesce smece" ili da ga vlasnik proklinje.

Nemam nista s Vsettom, ne vozim ga, ne reklamiram ga, ima groznu defaultnu vojnu boju, ali za iste novce, kome nije tezak, volio bih vidjeti model, s boljom amortizacijom i udobnosti

No, tko istinski zeli kupiti, taj lako moze probati na licu mjesta pa se uvjeriti .

Danas sam cuo za potencijalnu tuzbu vlasnika MS romobila (mislim da je 20-ica) jer mu je pukla vilica i niz problema, od koje MS pere ruke. A proizvodjac na nevidjeno veli da nece priznati garanciju! Kao i niz manjkavosti u kvaliteti. Neki najnoviji model mu je bolji, ali jos ga nema dugo za servisnu pricu.

...
Evo friska dva. Prijatelju nekidan vrisnuo kontroler na Vsett 10+ (opet), jucer drugi, Vsett 8, upravo onaj koji je prika proklinjao, jucer je pukao. odnijeli nazad na garanciju. Pukao, ovdje kao sta vidis, romobil star par mjeseci.
Za te novce se moze bolje uzet....
Ovo ostalo sta trabunjas,, zbilja ne znam cemu je potriba, pogotovo ako ne znas i nisi ga vozio 🙈

EDIT: nije abusana 8ica, normalna voznja. A cim je priznato ovakvo ostecenje u garanciji, onda je jasno da znaju da prodaju romobile sa tvorničkim greskama. Da se razumijemo, svi kinezi ih imaju, ali Vsett kao najrazvikaniji, po mom skromnom mišljenju, bi ih mogao imati manje.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: jucca. 20.07.2022. u 21:15.
jucca je offline   Reply With Quote