View Single Post
Staro 19.07.2022., 21:31   #571
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Na sve sto su ti forumasi komentirali:

1) Mozes li ugledom i cascu jamciti, da ti je stan/kuca apoteka, da se sve sto ostavis na mjestu nema se s cime pomijesati?
Mogu.

Citiraj:
2) Prije forenzike i razgovora sa svjedocima, nosis li do mjesta pranja, kompletan ves u kosari, gdje roba putuje, bez ikakvih intervencija, do mjesta pranja? Ides li predano do masine, ili se das ometati zvukom TV-a, radija, mirisa hrane iz kuhinje, pa stanes i spustis stvari?
Nosim. Idem.

Citiraj:
Ili nosis hrpu stvari na ruke, po ramenu, do masine.
Netočno.

Citiraj:
Zamisljam do vrha napunjenu masinu, toliko da skoro dodiruje zid lim dok centrifuga radi, da bi se "stopalica" uvukla u gumu bubnja. A i onda, kakva je to guma da moze tako lako progutati carapu? Jer barem kod mene, ima nekoliko prepreka koje onemogucuju da rukom napravis puni krug unutar gume
Ja sam prstima razmicao tu gumu i tražio čarapu koliko sam god mogao. Gumu nisam mogao odmaknut od bubnja. Ne vidi se nikakav "otvor" koji bi vodio "negdje drugo osim u bubanj". Jedino gdje je čarapa mogla završtit je u kanalu te gume, ali provjerio sam oba kanala i unutra nema čarape, ili "ispod" bubnja, pa kroz impeler u odvod.

Citiraj:
Inace pozdravljam tvoju dilemu, bez ikakve zafrkancije, volim znat sve zasto se desilo, posebno ako drzim da sam nesto svjesno radio, ako nista, radi dusevnog mira.
Upravo to, jbms za čarapu, ali meni je ovo misterij koji moram riješit jer nema nikakve logike.

Citiraj:
Nakon sprovedene, nadam se uspjesne istage, te kad "stopalici" bude utvrdjen identitet, te ne ostavlja niti najmanje dvojbe da stopalica nije podmenuta, vec stvarno tvoja, tada razmisli ubuduce, kako ti je lijepo kolega Mommistake naveo.

Pod obavezno (svima) nabaviti vrecice za pranje, naglasak, one koji skrivaju ciferslus u postavi. Jer vidio sam neke koje nemaju, ili jos gore, s cicak spajanjem, sto je valjda najgora ideja uz vunene artikle.

Mada se navode za razdvajanje stvari, one su primarna zastita od svega ostroga, sto na +1000 okretaja, ima potecijal u tragovima, ili kapitalno ostetiti nesto od ostatka garderobe. Pa bi sve sto ima cif ili ciferslus, metalne dijelove, trebalo u vreciti odvojiti.

A vrecice su i trik (bez centrifuge) za mnoge artikle koji se ne smiju u vodi prati, odnosno imaju oznaku, pa su za "suho kemijsko" - no, suho je zapravo isto likvidno, samo u specificnom omjeru tekucine koja se koristi - pa se u vrecici opere u praksi bez ostecenja.
Da zbog 2 čarape, koje ubacim s majicom i gaćama nakon treninga u mašinu na brzi program, kupujem vrećicu ?
Ok, ali te 2 male čarape će na kraju opet progutat, skupa s vrećicom, jer su male...
Btw. prije godinu dana mi je također jedna čarapa nestala, ali sam bio uvjeren da sam lud i da sam je zametnuo negdje i totalno zaboravio na to. Tek jučer kad mi se ovo desilo sam se sjetio toga i sada definitivno sproveo istragu i zaključio da nisam lud nego da čarape negdje jebeno nestaju.

Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 19.07.2022. u 22:10.
Neo-ST je offline   Reply With Quote