Stavljam ovo posebno jer mislim da je važno - svi znamo da ako ovo pokrenemo da bu bilo raznih svađa ono ja sam platil hoču... Mislim da trebamo utvrditi pravila igre prije pokretanja bilo čega i to da se bar večina složi - uzimamo to i to, lova je ta i ta - ima nas koji možemo povuči u frci al da se neko ne šlepa stalno, zbog ljudi koji imaju slabije kartice nembumo stavljali dim i sllično. Nemojte misliti da se preseravam - kad igram vani na jednom serveru CTF dim je značajan dio igre i uvijek ga ima oko zastave.
Kad je sve jasno na početku poslje nebu nikakve frke.
Ja sam več prije rekao da sam spreman sam uzet server ali da čekam PB. Ak mi složimo sami svoj zajedno, nema potrebe previše se plakat oko PB-a.
I da bude svima jasno - nebu svađe oko toga ko vara i ko ne vara - vrlo jednostavim načinima admin može vidjeti pažljivim promatranjem ( i nekim drugim putevima

) ko vara pa ga se kikne a ako nastavi i zbana. Za padobrance je vrlo jednostavno - upozorenje pa kick i ban - gledao sam na švapskom serveru kad je došao tip sa nickom Hitlers underpants - admin ga je upozorio da promjeni nick, ponovio upzorenje nakon 15 sekundi kao final warning i onda ga zbanao.
Tu sam sada htio reč da treba dobro vidjeti dali zatvoreni ili public. Znate svi da nemremo svi igrat stalno - ono posao, djeca dok odu spavat ( i žena

)
škola, ispit - mislim da ne ispadne da između 20 i 23 sata nas 100 hoče gore a ostatak dana nema žive duše
Eto tolko za sada mojih razmišljanja - možete me poslat nekam

ali vjerujte da bu ove stvari bile važne.