View Single Post
Staro 19.07.2022., 12:30   #566
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Svojedobno me sused zval da mu pogledam zakaj vešmašina ne ispumpava vodu. U pumpi je bila čarapa, bijela sportska.
Ako pumpa normalno radi vjerojatno su čarape zaglavile negdje u vanjskobubanjskom limbu...
Zlobnik bi rekel da je to zato kaj ne kupujete vešmašine s gornjim punjenjem, kod mene su gornjepunive od kraja osamdesetih i nikad nije bilo gubitaka čarapa.
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Prvo, kupi onu mrežicu i u njoj peri stopalice (kik i slični dućani, par kn).

Drugo, ako nije u filteru, možda je ostala ispod bubnja negdje zaglavljena, nije sigurno otišla u odvod.

Ili je iza gume negdje.

Ili možda se zavukla u neke hlače u džep ili nešto slično (znalo mi se to često desiti).
Šta to znači "ispod bubnja" ? Kako dođe tamo? Kroz one brtve na vratima ne vidim kako je mogla proći. Sve sam ispipao prstom i nema nigdje prostora da čarapa prođe, a s druge strane je bubanj...
Ako je i prošla ispod bubnja nekako, kako nije zaštopala impeler? Osim ako je dovoljno mala da se ipak nekako provuče pa ju je izbacilo u kanalizaciju...

U hlače sigurno nije jer sam više puta sve provjerio temeljito.

Citiraj:
Autor Matijac Pregled postova
Kod nas je žena znala staviti prati one maskice za lice višekratne pamučne (otprilike jednaka veličina kao stopalice), i 2 puta mi je otišlo do filtera, ali mi se upalio error. Evo video gdje se to nalazi na boschu koji imam:https://youtu.be/Lwp6mNadMnQ

Od onda te manje stvari peremo u tim mrežicama.
Pogledao sam video i nije ni tamo...

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
a kako znaš da si obe čarape stavija u mašinu?
Koja je ovo rasprava, pobogu?
Šta kako znam, pa valjda imam oči i mozak...
Dođem doma s treninga, ubacim dvi čarape, gaćice, hlače i majicu. Izvadim sve to osim šta nisu dvi čarape nego jedna...

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ja znam da sam ih stavio u paru u masinu
Dvije carape drzim u istoj ladici, zajedno ih oblacim, skidam i bacim u kosaru, pa cijelu kosaru preselim u masinu. Nema greske, osim sto tu i tamo zafali carapa koja nikad vise ne osvane nazad
Baš to se i meni sada desilo, ljudi misle da ih sprdam
I ne kužim šta vam smeta ova rasprava?
Neo-ST je offline   Reply With Quote