View Single Post
Staro 17.07.2022., 12:29   #1423
antunhr
Premium
Moj komp

antunhr's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Puknuo sam 3tb popodne da povuce i vuklo je na max brzini stalno sa manjim oscilacijama
Prosjek 115megi. Ali sam stavio postolje od laptopa koji ima ventilator na sebi za prvu silu. Nemora biti sto posto ali proceaor ako se ugrije smanjuje brzinu i moguci je automatski pad brzine. Druga stvar na mojoj lokaciji je tek postavljena optika tako da je spojeno tek nekoliko korisnika. Ja sam imao sve pripremljeno kabel na stupu pa do gdije ide ruter. Trebali su spojiti optiku u ruter i optiku na stupu pa im trebalo sat i pol. E sada zamislite koliko treba tko nema nista pripremljeno. Busenje rupe. Razvlacenje kabla. Ako jedna ekipa uspije spojiti dvije kuce u danu svaka cast. A naravno ljudi svasta bi htijeli da im ovi besplatno provuku do tv.a a za to treba vremena i kabla.

Slucajno naletio u pepku na mali ventilator usb, 12 kuna, proba staviti njega pored huawea i temperatura pala na 28 stupnjeva. Malo je bucan ali za pocetak dok ne dođe postolje odlicno. Tesko se naleti na njih jer ih bas i nema. Ide testiranje jedno pet tb u komadu u nedelju popodne pa da vidimo oce li pasti max brzina.

Zadnje izmijenjeno od: antunhr. 17.07.2022. u 15:47. Razlog: Da ne dodajem jos jedan post
antunhr je offline   Reply With Quote