View Single Post
Staro 16.07.2022., 19:13   #92
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Izet Fazlinovic Pregled postova
Mene zanima kakav je OS, rad na njemu...ove led-ice bi odma iskljucio. Cekamo dojmove. Btw 5g normalno radi kod nas?
Ja gledam jos i pixel 6a pa cekam njegov izlazak. Premda je pixel 6 sad na akciji na google store i mislim da se isplati.
OS je čišći od Google-ovog, pogledaj dolje. Rad na njemu je gladak. Dojmove neke velike još nemam jer radi posla nisam još potpuno migrirao sa OnePlus-a. Za 5G još ne znam jer nisam ubacio kartice u njega, ali koliko znam trebao bi raditi normalno.
Ja sam osobno probao Pixel 6 nekoliko dana i na kraju sam ga se riješio. Nemam primjedbe na samu izvedbu mobitela i samo OS-a ali fizičke dimenzije osobno mi nisu odgovarale. Na papiru je manji od OP 8 Pro ali u stvarnosti je nekakav "džombast" i težak, ako me razumijete.

Citiraj:
Autor locks Pregled postova
Mene zanima Nothing OS. Čitam na xda da je isti Pixel s par sitnica, nema bloatwarea...
Tako je. Čak i manje instaliranih aplikacija od Pixela jer nema neke nebitne aplikacije od Google-a po defaultu instalirano.
Vikend je i guzva mi je na poslu, nemam baš puno vremena za opis i slike (nisam čak ni migrirao sa OP 8P još ), čim stignem napišem šire.

Da se razumijemo, već sam napisao u prijašnjim postovima:

Nisam imao apsolutno nikakvog razloga zamijeniti moj OP 8 Pro (koji je i dalje na Androidu 11) sa Phone(1). OP jednostavno radi tako dobro da mi je postao dosadan nakon više od dvije godine korištenja.
S druge strane, nijedan aktualni mob mi nije "dignuo obrvu", uključujući i OP 10 Pro, da dajem neku bijesnu lovu.
Opet, ne želim se dovoditi u situaciju da moram čekati zakrpu da mi prorade notifikacije, da imam bloatware-a, da nemam brze nadogradnje, itd.
Također, takav sam da izbjegavam "gdje svi Turci tu i mali Mujo" obrazac, tako da na Samsung i ostale razvikane brandove i ne pomišljam. Imao sam ZTE, Lenova, itd, kada su postojali samo u kineskim shopovima. Također Nokia 8, pa Nokia 9, prije toga Nokia N9.
Sad je opet došao red na "nekakav čudan mobitel".

Zadnje izmijenjeno od: Matta. 16.07.2022. u 19:27.
Matta je offline   Reply With Quote