View Single Post
Staro 16.07.2022., 16:06   #13384
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor OF&H Pregled postova
@Stipest
vidia sam slike i zaj mi je sta ti je stanje takvo... ako si redovno pratia temu, moga si vidit koje sam ja sve probleme ima s gigabitnom opcijom i koliko im je tribalo da ih rijese (n.b. dva miseca)... jedini savjet sta iman je gnjavit ih preko tehnicke sluzbe i trazit izlazak tehnicara na teren...

je li stanje sa slika od pocetka takvo ili je kod instalacije vanjskom suradniku bilo sve ok?

Odmah je bilo tako na Ookli, ali je on pokrenija onaj HT-ov test i tu je došlo do 690 Mbit, na što je on rekao da je to skoro 700 i pobjegao glavom bez obzira. Nije mi ni TV proradija. Ja sam jučer to sve skupa prijavio i dolaze u ponedjeljak, ali danas je novi moment. Brzina je na nekim testovima preko 900 Mbit, ali upload je smanjen i zakucan točno na 70 Mbit. Ne znam jesu li oni što radili, ali baš na svim testovima je dva dan upload bio 97-98, a danas je 70. Bitniji mi je download tj. nije mi bitan upload, ali me zanima jesu li oni to mijenjali i jesu li tako mogli povečati download? Jedino je i dalje na Ookli i Firefoxu download 550, a upload 70..
Ovo je sada na Ookla aplikaciji za win10

Našao sam i Ooklin test koji se vrti u konzoli i kod njega je isto:

Zadnje izmijenjeno od: Stipest. 16.07.2022. u 16:15.
Stipest je offline   Reply With Quote