Citiraj:
Autor OF&H
@Stipest
vidia sam slike i zaj mi je sta ti je stanje takvo... ako si redovno pratia temu, moga si vidit koje sam ja sve probleme ima s gigabitnom opcijom i koliko im je tribalo da ih rijese (n.b. dva miseca)... jedini savjet sta iman je gnjavit ih preko tehnicke sluzbe i trazit izlazak tehnicara na teren...
je li stanje sa slika od pocetka takvo ili je kod instalacije vanjskom suradniku bilo sve ok?
|
Odmah je bilo tako na Ookli, ali je on pokrenija onaj HT-ov test i tu je došlo do 690 Mbit, na što je on rekao da je to skoro 700 i pobjegao glavom bez obzira. Nije mi ni TV proradija. Ja sam jučer to sve skupa prijavio i dolaze u ponedjeljak, ali danas je novi moment. Brzina je na nekim testovima preko 900 Mbit, ali upload je smanjen i zakucan točno na 70 Mbit. Ne znam jesu li oni što radili, ali baš na svim testovima je dva dan upload bio 97-98, a danas je 70. Bitniji mi je download tj. nije mi bitan upload, ali me zanima jesu li oni to mijenjali i jesu li tako mogli povečati download? Jedino je i dalje na Ookli i Firefoxu download 550, a upload 70..
Ovo je sada na Ookla aplikaciji za win10
Našao sam i Ooklin test koji se vrti u konzoli i kod njega je isto: