View Single Post
Staro 16.07.2022., 15:49   #10601
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
I naravno, to je tvoje mišljenje.
Meni je OneUI nedonosce naspram Nova Launchera:
Od izgleda, preko animacija, gesta, notifikacija, formata....hjao.
Citiraj:
Autor AndroiOs Pregled postova
geste su im najjace...double tap i pretrazivanje aplikacija u sekundi,dok u samsung original launcheru jedva nadem kad mi nesto treba...idem si ga ja instalirat ponovno

imate vi za poruke dvije aplikacije? od samsunga i googla?
meni znacajke chata u samsungu ne rade,pa moram od googla koristit
Citiraj:
Autor delavi Pregled postova
Slažem se s tobom. Sad mi mob ne izgleda ko kričavi kanarinac (one ikone majko moja itd.), imam bolje geste i više podešavanja. Čak kod mene Nova radi brže.

Sto se tiče ikona, one se mogu mijenjati naravno. Ne tako lako kao kod 3rd party launchera poput Nove ali može se itekako (Theme Park modul).

Geste mi rade bez greške, za razliku od starijih verzija OneUi-a. Za to također postoji modul (One Hand +) koji se može poštelati jako detaljno, no izgleda da nitko od vas nije čuo za isti...

Animacije ko animacije, meni su ok - ništa specijalno. Ne provodim previše vremena gledajući ih. Bitno mi je da su glatke i da nema stutteringa.

Kao što rekoh, Nova je IMO najbolji 3rd party launcher i koristio sam Pro verziju godinama - dok je za to bilo potrebe. Danas više nemam tu potrebu jer mi stock launcher uz razne GoodLock module pruža sve što mi treba...