View Single Post
Staro 15.07.2022., 23:03   #105
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Osobno nisam imao problema sa Plextorima, bio sam jako zadovoljan koliko me sječanje služi (barem sa DVD pržom koja mi je bila u to doba u kompi sa Pioneer DVD čitačem), prije njega sam imao hrpu LG-a i slicnih CD pržilica koje su odreda imale raznoraznih problema od sjebavanja CDa kod snimanja do probirljivosti na određene medije za čitanje i(/ili/oboje) prženje. Tako da kad sam prelazio na DVD snimac bajtao sam bullet i uzeo Plextor. Nažalost završio je skupa sa cjelim tim kucistem tko zna gdje tako da ne mogu reci u kakvom stanju je danas.

A ovo kaj kolega Trekkie veli za drndave mehanizme i razne zvukove, vecina optika koje sad imam su drndave, zveckave ili zvuce kao boeing kod čitanja haha (ili ispustaju neke druge zvukove iz inih razloga), mislim da nije toliko problem do vendora nego do toga da su sve te optike odavno prešle svoj očekivani rok trajanja, sumnjam da je itko od dizajnera planirao da ti uređaji rade 20+godina. A vjerovatno i cinjenica da se meni to zasad ne da rastavljati i servisirati jer ih imam dovoljno u backup zalihi :P Plus kao što je bilo receno, danas (bar meni) uglavnom te optike sluze za ukras, jedina mašina u kojoj donekle koristim optiku je DOS konfa a i tamo je vecina stvari na disku i taj drive u praviku odradi CD check i ode nazad spavati. A za ovo ostalo tu je daemon tools i oversized diskovi o kakvima su w98/xp konfe iz tog vremena samo mogle sanjati
Alien_200581 je offline   Reply With Quote