Eh da, hitler-com i njihov 'brzi' pristup internetu. Gabre, u pravu si što se tiče 56k modema i brzine surfanja. Ali ovo što t-com nudi - to nije internet. To je BEEP BEEP. Te ne možeš se spojit svako malo, te puca veza, pa ovo pa ono, i onda se još usude za tolike pare naplaćivat promet!! Pogledaj malo kako adsl funkcionira izvan hrvatkse. Evo npr. slovenija - 300kn mjesečno 10mbit/2mbit flatrate adsl. Pa malo usporedi s ovim 'internetom' što mi imamo.
Zato sam ja njih lijepo odj. i prešo na DCM, cable internet. Samo 1 riječ - preporod. Upališ komp, na interntu si. Nema spajanja, nema pucanja veze, nema pada brzine, nema 24h reconnecta...a hitler-com si taj svoj adsl može zagurat u BEEP BEEP. I onda, umjesto da povećaju pakete, oni povećaju brzinu! Pa gdje je tu logika molim te?! Tak ti je svejedno jel surfaš na 384k ili 512k kad imaš paket 2 GB koji potrošiš u jednom danu. Svašta...
P.S. I to 512k nikad bilo, ako ima netko da skida na stvarnih 64 KB/s koliko bi ta veza trebala ići nek se javi.
Ocjena cijena/usluga: -3