hina.hr ne radi.
Evo moj review i moja potraga za diealnim portalom. Meni treba samo da vidim dogadjanja dana, ono aktulanosti, mozda neke stvari iz vlade, o zakonima, neke obavjesti, iz svijeta najvaznije, i to.
Koristio sam index do nedavno, ali nemogu vise, moraju ponovno ukinut komentare. Necu dirati u kvalitetu sadrzaja, ali je web dobro postavljen i ima toga za citati i daju u te kategorije koje me zanimaju, viejsti, sport i onu zadnju ne citam(celebrity, showbiznis, sta ti ja znam kak se zove). Ali u sto god da kliknem skrolnem do komentara, pa procitas prvi pa ti je zlo, pa otvoris da vidis jel tko sto pametno odgovorio ovom prvom, pa vidis da nije, i tak vaka vijest, vec mi je dosta jer sam poceo propitkivati kakvo je ovo drustvo... A radi se vjerojatno o pojedincima ili selekcioniranoj populaciji.
Onda sam skoknuo na dnevnik, odlican mi je, besplatan je ako se ne varam, ali mi na pocetnoj baca golotinju, gura te guzice i sise izmedju vijesti i onda moras kliknut, a nemam vremena za to klikati... Pa sam odustao...
Onda sam dosao na jutarnji, najbolje mi je raspored i imaju solidne vijesti i naslove, moze se iz naslova sve skuzit. Ali nesto zele da placam, pa isto tako i slicne druge novine rade, pa sad neznam, mozda bi i platio ako bi mi bile kompatibilne 100%, pa sad gdje vi citate vijesti? Jel ima negdje neki feed besplatni s normalnim vijestima ili nesto?