View Single Post
Staro 14.07.2022., 21:08   #7
stribor919
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Hvala na prijedlozima.

Citiraj:
Autor Chuxonja Pregled postova
Pada mi još na pamet HDD regenerator pa probaj eventualno sa time još za dodatni exercise. Mada je disk za kantu po svemu opisanom
Vec pokusao s njim, naravno bezuspjesno (napisao sam u prvom postu). Probao opet, program stane na 0,08%, 1 bad sectors found, javi poruku Disk problem - seek failure (prije je stao na 9%). Program smrznut, disk moram rucno iskopcati jer ga vise nista ne vidi.

Kopirao sam jucer vec nesto vise podataka na njega, uredno prodje i uredno ih cita. HDD je radio par dana po cijeli dan dok se ne dodje do problematicnih sektora. Vidjet cu koliko podataka moze stati do prvog blesiranja. Kako je najdalje u testiranju isao do 20% s bad sectorima, mozda da puknem na slijepo particiju od 25-100% diska i nadam se da u tom podrucju nema ostecenja.

Citiraj:
Autor Roy Pregled postova
Drevitalize, skini Strelec WinPE i pod HDDarts imaš sve programe samo mislim da se nećeš baš usrećiti sa tim diskom.
ISO Sergei Strelec vec imam, ali na stranici proizvodjaca https://drevitalize.com (u tablici LIST OF VENDOR SPECIFIC FUNCTIONS SUPPORTED IN DREVITALIZE) kaze da program uopce nema podrsku za rad s Seagate/Maxtor diskovima. Mozda ipak probam.
stribor919 je offline   Reply With Quote