Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.07.2022., 15:28   #62141
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Odavno sam ja ovdje i svake godine vidim kako se palite na iste stvari - gume, prekršaji i sl A forum je nekako premiran, nitko ne piydi na ništa. Nije to to.

Istina je slijedeća: igrom slučaja nismo mijenjali gume na ovom vozilu jer kad sam ga kupio 07/20 sa novim zimskim gumama dot 20 (wtf ali ok), pazite sad ovo, nisam dobio sigurnosnu maticu za felge. Nisam pazio, auto je šverc i negdje se zagubilo. Htio sam ja već tad, a i jesenas mijenjati gume, no trebao bi pilati šarafe i time potencijalno ostati bez felgi prek noći. Pa sam zvao u PUG HR i natezao se s njima oko te matice; prvo su rekli da uopće ne mogu maticu za tu felgu naručiti, pa onda nakon par mj ipak može, naručivali preko šasije iz FR, korona ovo ono, kašnjenje, nema na lageru, to ostalih razloga pa na kraju nakon sto godina čekanja platio oko 100€ maticu, a stigla je u ožujku ove godine. I reko kaj sad, da idem odmah kupovati ljetne ili će ove zimske izdržati do jeseni? Pa sam s ženom dogovorio da ćemo se malo opreznije voziti na tim raspadnutima pa dokle ide. Nije išlo dugo pa sad eto imam Contije gore, a na zimu uzimam Hankooka cept. Nije šala, vozim dete u autu, živim u brdskom dijelu i ne zajebavam se.
Jebote uljepso si mi dan, jer onak... nisam bas imao dojam do sad da si ludjak, ali sam se zabrinuo

Svaka cast, uvjerio si nas.

Sto se Nexen guma tice jos jedan plus gore. Frend ih je imao, i isto voli sportsku voznju, bio je prezadovoljan, a i na testovima redovno budu dobre. Ne znam za ove HD+, mislim da sam ja neki drugi model gledao, N'fera ako se ne varam.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Elven je offline   Reply With Quote