Citiraj:
Autor CatKiller
Say no more
Imam CC2 i skoro 12k km (zadnjih 10 mjeseci). Prije par dana sam odradio trening sigurne voznje i gume su bile vrhunske i na suhom i na mokrom. Zaustavni put i kontrola vozila na zavidnom nivou (tako kaze instruktor).
Ovako odoka bi rekao da ce odraditi jos toliko bez problema.
CC2 su ljeti kao ponajbolje ljetne. Zimi kao ponajbolje zimske. proljece/jesen sisaju i jedne i druge.
Kako imam jedan set, znam da cu svake 2-3 god imati svjeze i aktualno najbolje gume, umjesto kao dosad zimske/ljetne s 4/5 sezona.
|
Di si bio na tečaju sigurne vožnje? Ja bio u Oryxu, ali tamo je sad Rimac, a htio bi opet ili na neki level 2.
Sve potpisujem za CC2, osim da su kao ponajbolje zimske... parkirao sam se sa istim autom (oboje mazda 6 prve generacije, ne doslovce isti auto, ali ista zima, isti parking) bočno, na snijegu (znači kad imaš one zidiće od snijega između parkinga i ceste), i ako sam to mogao (uz puno preznojavanja) i sa ljetnom gumom nekad, sa CC+ (ne 2, al opet) je išlo jaaaako bolje i kontroliranije nego sa ljetnom, ali je zato sa TS860 to išlo bez ikakvih problema.
Znači ljetna - no no
CC+ - jako upotrebljiva
vrhunska zimska - neusporedivo
Ali za grad, i ovo koliko mi imamo snijega tu na kontinentu u zadnje vrijeme, možemo reći da nema razlike da.
Za Liku, Gorski kotar, Alpe, Žumberak, Zagorje... ima i dalje i to velike.