Tema: DSL problem
View Single Post
Staro 16.02.2006., 14:11   #23
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Gabre
ne mogu reći da me ne nevira ponekad usporavanje veze na razinu da se ništa ne događa, te da ponekad download nije kakav bi trebao biti..

Ali mene divi kako ljudi brzo zaborave modeme, i spajanje preko dialup-a, te izluđujuće konekcije i zauzeća linije, te nenormalna sporost surfanja, nemogućnost bilo kakvog downloada i online igranja...

i sad se odmah sere po ADSL-u kako je sranje, kako je spor, kako puca veza.. pa što onda ako pukne veza..
a brži je 10 puta od konekcije preko dialup-a...

Ja sam se preporodio otkad sam na ADSL, te se skinuo sa jadnog CARNeta...
Gle, ja sam imao 56k modem prije, veza mi NIKAD nije pucala u zadnje 3-4 godine, spajao se u 99% slucajve iz prve (ocito ulazi u Ri nisu zakrceni kao oni u ZG...), a kad nije iz prve, onda je iz druge. Spajao sam se preko CARNet-a.

Sad ima ADSL... i veza mi jednostavno crkne..ne da uspori, nego jednostavno uopce ne prenosi podatke... i onda pukne kroz minutu-dvije. I onda se nece spojit uopce par minuta. I onda kad se konacno spoji, najcesce je odmah veza "mrtva" i opet pukne... U prosjeku svako 30. spajanje radi kako treba tj. ne crkava u roku od 2-30 minuta.

I sad ti meni reci... da li mi ta povecana brzina skidanja ista znaci kada surfam npr. po ovom forumu?

Oprosti, ali nije OK da je veza ovako losa...ma koliko brza ona bila. A ono sto je najbolje - do kraja 1. mjeseca je veza radila normalno, niti jednom nije pukla..par puta se nisam mogao spojit preko sat vremena...ali to im ne zamjeram... lijepo u ugovoru pise da je dostupnost mreze 95% (ili tako nekako)... ali pise 95%, ne 50%

Eto... ja ocekujem da T-Com to sredi i da mi veza ne puca. I vjerujem da su nesto zeznuli na centrali. Tako su mi i telefon zajebali kad su mi tek instalirali ADSL.

Eto, toliko. Zelim ono sto placam.
JC Denton je offline   Reply With Quote