Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 11.07.2022., 14:51   #3117
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor simpleplan Pregled postova
https://eu.soundcore.com/products/a3028011

Sluške su dobre, navikao sam se. NC je stvarno dobar, mačak me više ne ometa svakih pola sata. Jedino što me smeta je što recimo za vrijeme sastanaka na teamsima ne mogu slušat video s yt, jer prepoznaju teamse kao važniji program. Kad ulovim vremena i volje, istražit ću kako to sredit.
Teško je nekome preporučiti sluške, zvučnike jer je kod svakoga uho drukčije. Meni je soundcore solidan, daje dobar omjer uloženo dobiveno, ali o ukusu kvalitete zvuka je tesko raspravljati. Meni je nesto dobro, gledam review, popljuvano skroz. Onda uzmem nesto po preporuci, meni solidno ali ne vrhunsko. Odnos, jacina zvuka određenih frekvencija je pain the ass, nekome preslab bass, nekome perfektan, nekome srednji prejaki ,nekome preslabi, onda visoki nekome.smetaju kad su prejaki jer sluša karikiram jazz. I onda cujes nekoga kako su neke sluske bezveze jer se govor cudno cuje, pa stavis takve sluske u uho i tebi fenomenalne jer preko njih slusas glazbu i pasu ti i za uho 100%. Audio je inace pain in the ass.
spawn je offline   Reply With Quote