View Single Post
Staro 16.02.2006., 13:21   #2267
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Re: SERVER!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:
Originally posted by mitzek
....kaj to ne vredi jednog okupljanja na pivi,nekaj doniranja,uzmemo server, odredimo ko bu gore moderiral i pici..mislim,HALOOOOO,kolko nas ima kaj igramo sa PCexperta 23-30-40??? svaki 10-20 dlakavih i to je to...

...
Povijest govori kako su sva skupljanja novčeka na PCE neslavno propala. Samo zbog toga se ne javljam za učestvovanje. S druge strane ću priložiti ako se pokaže da su moje sumnje bile neopravdane.

Zato mogu pomoći oko administriranja servera i moderiranja. Kao što znate, Zderonje server još uvijek radi (kako god ali radi), pa se mogu smatrati kompetentnim.

Kao modove preporučam nekoliko. NoFog, No smoke. Cocked nades, No n00b stick. Izbacivanje PPSh bi bilo gotovo nužno. Isto tako treba i malo rotirati igre na tjednoj razini. Ne da mi se stalno napucavati TDM. Već sam napisao kako je to meni najgluplja igra. Za skupljanje killova može biti DM. Za raditi nešto korisno ima S&D, CTF, HQ ili HDF. Pa da se koljemo s razlogom.

Prije početka svake mape bi trebala ići obavijet. Poštujte suigrače, Ne varajte ili šaljemo Mitzeka i njegova slika sa kaljom uz napomenu kako su bolje ide off-line nego on-line napucavanje.

U ovoj igri svakako fali jedan mod. Nigdje nisam vidio da postoji. Stvarno mi fali da primim MP44 za cijev i vintam oko glave. Tako mi ne bi svaki puta netko došao i zveknuo šamarčinu sa kundakom. Ili AMD kampira, ja mu dojdem s leđa i umjesto da ga zveknek s kundakom, primim za cijev i opalim 3 puta po kacigi. To bi se trebalo vrednovati sa 3 killa, a AMD-jac više ne bi kampirao.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote