View Single Post
Staro 08.07.2022., 12:23   #16047
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
SPOILER
Meni je David Harbour izgledao kao da je između 7. i 8. epizode smršavio (još) 10-15kg, baš drastična razlika mu se primjetio u licu u ove zadnje dvije epizode, neznam jel to dobro ili loše, nije više simpatični debeljuškasti lokalni policajac nego se kreće u smjeru ramboidnog 80s superhero tipa.
A ova glumica (jel to dobila ime po legendarnoj pjesmi Franka Zappe - Bobby Brown Goes Down?, lool) od "11", bila je simpatična curica, al vidi se već da neće izrast u neki supermodel, nekak je nezgrapna u licu i ne baš visoka (puno ima scena iz daljine kad je u onom bijelom odijelu, koje joj visinu otkrivaju i naglašavaju);
što je i često prokletstvo tih dječjih glumaca i glumica, najbolji primjer je Culkin, kako je izgledao ko klinac, i poslije 20. godine.
"Nancy" sa svojim grimasirajućim obrvama, i dalje (još od 1. sezone!) s prehrambenim poremećajem; udovi tanki ko štapići.

Nekužim priču sa plačljivcem Willom (mada mi je on i ovdje nekak dobar, primjeren glumac ispao, čak pozitivno da se promijenio/postarao u izgledu) i njegovim stalnim čeznutljivo zabrinutim pogledima prema ekipici, mislio sam da će se u razgovoru s bratom nešto drastično otkriti, al - ništa. Čak sam pomislio da će biti da je možda on zaljubljen u Mikea, pa je kao ljubomoran na "11".
Jbga, s toliko puno likova a 9 epizoda, teško je sad svakome razradit i posvetit neku smislenu priču, ovako neki moraju ostati i gotovo na razini karikature.
Itd. itd.

Pogledao sam zadnje dvije ep. ukupna ocjena cijele sezone bi bila max 7/10.
Atmosferično i vizualno najdraži dijelovi su u Upside Downu, taj ko anti Hawkins, makar i nije tam previše toga različitog prikazano+ malo me ostavilo puzzled kako u toj tzv. paralelnoj dimenziji ima struje da si ona dva D&D-heavy metal freaka casually uključe bušilicu hahaha.
Miki9 je offline   Reply With Quote