Od tog Flash plugina provjereno nema koristi jer je bia tu za sve unistene stickove, a bilo ih je od noname, Transcend, SanDisk, itd. i ocito se nisam naucia pa sam i dalje isa stavljat. Nece vise jer nema smisla, i mislim da cu se preorijentirat na xpenology posto takvih problema nema, a jos je razradjeniji od OMVa. Nedavno sam stavia screenshot Xpenology laptopa koji je u pogonu vise od 500 dana... da ne pise nebi virova jer nista na njemu nisam dira svo to vrime. In the mean time OMV pozdere 5 do 10 stickova za taj period.
U citavoj toj prici je ekstremno glupo da vec godinama nemamo pravo rjesenje, a stavit hdd ili ssd koji je visestruko veci od potreba je bezveze, a u slucaji sata i uzaludno uzima jedan sata port koji se moga iskoristit za storage. zato usb-sata moze posluzit, ali opet WHY??? imas sto godina live linux koji radi iz rama, a ne mozes imat vrazji NAS os kojem bi tribalo samo upisat konfiguraciju koju koristi i zaboravit na njega.
i jos jedna nelogicnost... kako to radi na raspberry pi? tamo po defaultu imas microsd karticu i eventualno pokoji drive spojen priko usb-sata. ili stotine videa presucuju da im sd kartice odlaze ka i usb stickovi...