View Single Post
Staro 05.07.2022., 00:06   #7
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Ja jesam lagano corav ali 3840x1600 na 38'' je meni na granici. Ne znam bas kako bi 150% veca rezolucija izgledala na 30-35''.

Mozda da promjenis setup iz jednog centralnog i dva bocna u 2 ultrawide jedan iznad/ispod drugog? To je neki smjer koji bi mogao biti i funkcionalan i sexy. Mozda jedan 21:9 4k i ispod/iznad jedan wide iste sirine ali manje visine. Ne znam, probaj naci na youtubu ako netko ima pa da vidis jel to funkcionira.

Jok, nepasu mi dva side by side sa crtom na sredini nikako, proboa sam i nemogu se na to naviknuti, a gore iznad bi bilo previsoko za vrat/gledat. Ovako imam lijevo/desno materijale/reference kad modeliram ili nesto montiram/obradjudjem fotke a sredini je glavni dio...

Ovako je setup slozen sada (ovo je za montazu ali kad je 3d/CAD onda su lijevo i desno na oba monitora razne PureREF pozicije a u sredini se modelira.
https://prnt.sc/ZdcE_n2x1l3-

Sto se tice rezolucije to mi nije problem cak i da nije full citljivo sa 70-80cm kolko sam udaljen ja radim sve sa shortcutima (i tipke misha su isprogramirane s aprofilima za razne programe) pa nekad ugasim i sve tipke na GUIu (da dobijem jos vise prostora) dok radim, u biti nemoara nista cititit a i vecina programa danas kuzi ako trebas povecati tipke/text interno bas u samom programu.

Citiraj:
Autor flajpan Pregled postova
Znam, ta dva cu kupit (nema ih jos nigdje kod nas, poslao sam upite na par adresa i niko nema, cak ni UZI jos nemoze nabavit ali doci ce valjda uskoro). Problem je sto nemogu naci centralni 32-34" 5K da stavim u sredinu izmedju ta dva pa da je vertikala 2880 i na njemu jer ono sto bi ultimativno htio je 10240*2880 desktop velicina.