Citiraj:
Autor hash
Ja jesam lagano corav ali 3840x1600 na 38'' je meni na granici. Ne znam bas kako bi 150% veca rezolucija izgledala na 30-35''.
Mozda da promjenis setup iz jednog centralnog i dva bocna u 2 ultrawide jedan iznad/ispod drugog? To je neki smjer koji bi mogao biti i funkcionalan i sexy. Mozda jedan 21:9 4k i ispod/iznad jedan wide iste sirine ali manje visine. Ne znam, probaj naci na youtubu ako netko ima pa da vidis jel to funkcionira.
|
Jok, nepasu mi dva side by side sa crtom na sredini nikako, proboa sam i nemogu se na to naviknuti, a gore iznad bi bilo previsoko za vrat/gledat. Ovako imam lijevo/desno materijale/reference kad modeliram ili nesto montiram/obradjudjem fotke a sredini je glavni dio...
Ovako je setup slozen sada (ovo je za montazu ali kad je 3d/CAD onda su lijevo i desno na oba monitora razne PureREF pozicije a u sredini se modelira.
https://prnt.sc/ZdcE_n2x1l3-
Sto se tice rezolucije to mi nije problem cak i da nije full citljivo sa 70-80cm kolko sam udaljen ja radim sve sa shortcutima (i tipke misha su isprogramirane s aprofilima za razne programe) pa nekad ugasim i sve tipke na GUIu (da dobijem jos vise prostora) dok radim, u biti nemoara nista cititit a i vecina programa danas kuzi ako trebas povecati tipke/text interno bas u samom programu.
Citiraj:
Autor flajpan
|
Znam, ta dva cu kupit (nema ih jos nigdje kod nas, poslao sam upite na par adresa i niko nema, cak ni UZI jos nemoze nabavit ali doci ce valjda uskoro). Problem je sto nemogu naci centralni 32-34" 5K da stavim u sredinu izmedju ta dva pa da je vertikala 2880 i na njemu jer ono sto bi ultimativno htio je 10240*2880 desktop velicina.