View Single Post
Staro 04.07.2022., 10:05   #591
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
F1 sezona 2022

Bilo je tu još brdo opasnih sudara, letenja i preokretanja u tih 20+ godina. Svi su potencijalno smrtonosni na tim brzinama i tim silama. Sjeti se frakture lubanje Masse 2009. kad mu je komad ovjesa od Barrichela doletio u glavu. Sreća i centimetri spašavaju, halo je tu jako koristan da smanji štetu, ali pomoći od zaustavne sile nažalost nema. Ako ti je taj dan suđeno, jebiga.

Webber je 2010. poletio i sletio praktički na glavu. Bilo je još okretanja na glavu u eri prije haloa, ali bez guglanja ih ne znam nabrojati. Jel ovo jučer najgora nesreća u 20+ godina kao što si napisao? Ne slažem se.

Što se Hamiltona tiče, nemam što komentirati, stanje na tablici sve govori. Do Kanade je bio iza Russella svaki vikend. Štogod da kažem, neki od par fiškala ovdje će mu iskočiti iz guzice s kontrom

Nego, što se dogodilo na početku? Ferrarijevo divebombanje u zavoj na jedan od Red Bullova. Letjelo je svašta po zraku, ali je na kraju završilo s “no action”. Taman sam bio na putu do frižidera pa mi je promaklo.

“Kmečanje” ne želim ni komentirati jer pojedinci i dalje izjednačavaju “my tyres are shot” bullshit s vodeće pozicije i frustraciju kad ti komad nečeg na stazi sjebe potencijalnu pobjedu ili bar neko od prva tri mjesta.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 04.07.2022. u 10:14.
1v@n je offline   Reply With Quote