Citiraj:
Autor Lewis
Ono sto mi je nije jasno kako RIC moze biti tolko losiji od Landa u tom bolidu, jasno da bolid nije neki (i ne misle bas neke upgradeove donost, vec su otpisali ovu godinu) ali opet je sec sporiji od Landa i nemoze nikog obic niti zadrzat poziciji, dok se Lando dobro borio par krugova sa HAMom dok nije doso DRS, uzas kako je RIC los  .
LEC - njega je ovdje malo SC unesrecio, vjerojatno mu nisu stigli javit BOX BOX pa nisu odradili doublestacking ali zanimljivo mi je bilo kako on vozi 80% utrke bez desngg end platea (nisu ni krilo mjenjali kad je bio po gume) i drzi se iza Sainza bez problema sa takao ostecnim prednjim krilom...
|
Negdje sam pročitao da Ricciardu nije radio DRS pa i zato nije mogao držati tempo barem koliko ga inače drži. A Leclercu je javljeno baš specifično da ne ulazi, svjesno su donijeli tu odluku u Ferrariju iz nekog razloga, znanog vjerojatno samo njima.
Inače, Zhoua je spasio Halo ali trebao ga je prvo spašavati roll hoop na vrhu koji je na Alfi spljošten odmah pri prvom prevrtanju, Halo je tu sekundarna zaštita, primarni teret prevrtanja bi morao izdržati roll hoop i to će FIA morat provjeriti jel on na Alfi dizajniran da podnosi opterećenja