View Single Post
Staro 02.07.2022., 13:34   #4
Prezime
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Citiraj:
Autor legnum7 Pregled postova
Taj we410443 ima istu formu ali ne i tipke ko ovaj.
I mislim da je t-com stavio neki svoj username, zato pitam.
Ako taj tvoj ima dva Ethernet porta, onda je isti kao jedan moj.
Nebitno koji je trenutni password na njemu, nakon hardware reseta pri ponovnom dizanju bit ce na njemu onaj password koji je na naljepnici.
Prvo na routeru iskljuci WiFi, da se Arcadyan slucajno ne spoji na njega, onda ga kabelom spoji direkt na komp (NE na router) i stisni hardware reset (drzi stisnut minimum 5sek). Tako ces dobit default password koji mozes kasnije mijenjat. Mislim da mu je default IP nakon reseta 192.168.1.254, al nisam siguran.

Jedina glupa stvar na tom uredjaju je da kad radi u AP modu onda mu treba 15min (petnaest minuta!) da zavrsi boot do kraja. U AP modu gore zeleno samo prve dvije ledice, treca je ugasena, a cetvrta je žuta...

Pazi, NE spajaj ga na "Speedport Smart 3" router, jer ce se onda automatski prebacit na "Mesh" konfiguraciju i vise neces imat pristup njegovoj konfiguraciji. Ako ga namjeravas spajat na Speedport Smart 3 router, onda na tom routeru prvo moras iskljucit "Pairing"! Prvo stisnes "Unpair" za taj WiFi i zatim "Stop Pairing". Tek onda ukljucis napajanje za Arcadyian!

Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 02.07.2022. u 13:58.
Prezime je offline   Reply With Quote