View Single Post
Staro 02.07.2022., 12:46   #1498
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Smije li se romobil uopće voziti cestama izvan naselja? Romobil (neki Xiaomi kojeg bi kupio od frenda koji ga je 5 puta vozio) ime deklarirani domet od 30km. Pretpostavljam da je kaciga obavezna?
Cak i da ima kacigu, nikome do koga mi je stalo, ne bih upucivao da vozi takvim cestama, ako ne omogucuju nekakvu vrstu nogostupa ili distance od same ceste.

Moze sin biti najbolje zasticen, jos bolje biti oprezan, ali to nista ne govori o onima iza njega i pored njega. Poput biciklisticke staze na Zelenom u ZG-u, svaki dan ljudi voze, ali isto tako, svaki mjesec nekog biciklistu povuce s boka auto, ne mora zavrsiti na traumi, ali svakako ima prostora za ubuduce, a gdje je bicikl po stabilnosti od romobila? Koliko puta sam bas na top potezu gledao suluda preticanja auta, koji nakon preticanja, uleti u dio biciklisticke, pocesto vozacima iza ledje, koji nisu ni svjesni, koliko ih je dijelilo od opasnosti.

Svaki dan ici, s autima iza ledja, na romobilu, koji i uz najbolje kotace, na spomenutoj destinaciji, jednostavno nije sretno sredstvo.

...
Visage je offline   Reply With Quote