Molio sam Tora da aktivira anketu. Datumom otvaranja teme, nisam obratio paznju na istek. Te sam zamolio da doda jos pitanja koja ce se pojaviti cim napravi izmjenu.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ne moramo se češljati da je sve dobro. Nije. Ako budemo i dalje stoka koja plaća te budalaštine, tj. da se prosto izrazim, da gutamo te kurčine koje nam nude, onda ne budemo nikud došli.
|
Ako te umiruje, "veliki" umovi su lijepo objasnili planove, sad polako brisu na sve strane, srecom pokoja arhiva sve pamti:
Iznajmi Pizzu - 2030
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Nisam litru ulja kupio otkad su počeli drukati cijene.
|
Probajte koristiti kokosovo ulje. Pocinje od 15-19 kn - na vise, ovisno o velicini, ali, kapitalno ALI, puno duze moze trajati od obicnog, zbog nacina na koji masti. Pola cajne zlicice na kvalitetnoj tavi moze dostajati lagana pecenja, dinstanja, dodatak povrcu. Posebno je edukativno kad ga izvuces iz frizidera, pa vidis kad u krutom stanju, koliko malo ga zapravo treba, a neusporedivo je zdravije od vecina obicnih.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Danas cijena litre mlijeka u odnosu na utorak poskupila 16%. Zadnje povišenje cijene mlijeka je bilo prije otprilike mjesec dana, za isti postotni iznos. Žena mi je danas izašla iz dućana bez mlijeka.
|
Mlijeko je jos od 1930-te politicko sredstvo. Zanimljivo da mlijeko od Soje uopce nije poskupilo, a u procesu (nekvalitetnija) koriste otapala, te su i skuplja u obradi. Cak i pojedina zobena znaju drzati istu cijenu.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Mislim, svjestan sam da je to svojevrsna borba s vjetrenjačama, pogotovo kad kao pojedinac svjesno i aktivno bojkotiram takve stvari, ali svjest bi trebala proraditi da nešto možemo promijeniti jedino ako svatko od nas tako počne misliti.
|
Defetizam svakako odgovara ekipi s prve poveznice, ali zivot nadmudri planove. Ili kako rekose stari Grci, ljudi kroje planove, bogovi se smiju.
Iskopao sam arhivsku sliku s pocetka teme, na kojoj je i nastao naslov, koja je nestala u bespucima imageshack zaborava :
Jel itko s Tresnje u zadnjih pet godina usao u Purger? Vidim da i dalje postoje i rade. @Ivan, @Rendula?
...