View Single Post
Staro 01.07.2022., 13:50   #64
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
Žice pod "45" zbog štednje na dužini, ne znaš ko pije, ko plaća
Ma da,

na lokaciji stana, sve vise mi na zivce ide ura koja se nalazi skoro na 4 metra. Kad dodju ocitavaci, neki su cak pokazali i strah od penjanja. HEP mi je nudio prije renovacije, da mi spusta ispred vrata stana, stave ormaric pod kljuc. Mislim da cu tako i napraviti. Stvarno mi je dosadilo penjati se s lampom, jednom rukom drzati na padnem, drugom pisati, a s trecom koju nemam, pomicati menije do rezultata

A vidi onda Sysse RIZonju indolentni nacin razmisljanja, za nesto sto ima samo jednu, jedini namjenu - prikaz potrosnje!

Moglo se sve prikazati istovremeno, s više LED 7-segmentnih (u vise boja ako treba, a postoji opcija vrlo brze zamjene boje displaya kad se to inzenjerima ili onima na vrpci kaze) kad je vec tesko penjati se i tipkati po njemu. Jeftini su i izdrzljivi, koriste se svuda gdje je potrebna pouzdanost i CITLJIVOST, naime to su najcitljiviji display ikada nacinjeni a vrlo svijetli i efikasni. Mozes recimo samo mahnuti prema brojacu pa ti elektronika posvijetli display a nakon nekog timeout-a samo opet napravi dimming.

Ali svi zele biti cool i neucinkoviti.

Jednostavnost i funkcionalnost nije vrlina u danasnjem drustvu... Danasnji OLED displayi se mogu mjeriti sa obicnim LED po citljivosti (istina neznatno skuplji) pa ako su htjeli biti cool mogli su i to staviti...

Znam, ti ces mi reci, kako ti ocitavas daljinski, ili si dobio pametnu uru.

Ali tega mi se gadi u zabrani sve bezicnog

...
Visage je offline   Reply With Quote