Citiraj:
Autor syss
Žice pod "45" zbog štednje na dužini, ne znaš ko pije, ko plaća 
|
Ma da,
na lokaciji stana, sve vise mi na zivce ide ura koja se nalazi skoro na 4 metra. Kad dodju ocitavaci, neki su cak pokazali i strah od penjanja. HEP mi je nudio prije renovacije, da mi spusta ispred vrata stana, stave ormaric pod kljuc. Mislim da cu tako i napraviti. Stvarno mi je dosadilo penjati se s lampom, jednom rukom drzati na padnem, drugom pisati, a s trecom koju nemam, pomicati menije do rezultata
A vidi onda Sysse
RIZonju indolentni nacin razmisljanja, za nesto sto ima samo jednu, jedini namjenu - prikaz potrosnje!
Moglo se sve prikazati istovremeno, s više LED 7-segmentnih (u vise boja ako treba, a postoji opcija vrlo brze zamjene boje displaya kad se to inzenjerima ili onima na vrpci kaze) kad je vec tesko penjati se i tipkati po njemu. Jeftini su i izdrzljivi, koriste se svuda gdje je potrebna pouzdanost i CITLJIVOST, naime to su najcitljiviji display ikada nacinjeni a vrlo svijetli i efikasni. Mozes recimo samo mahnuti prema brojacu pa ti elektronika posvijetli display a nakon nekog timeout-a samo opet napravi dimming.
Ali svi zele biti cool i neucinkoviti.
Jednostavnost i funkcionalnost nije vrlina u danasnjem drustvu... Danasnji OLED displayi se mogu mjeriti sa obicnim LED po citljivosti (istina neznatno skuplji) pa ako su htjeli biti cool mogli su i to staviti...
Znam, ti ces mi reci, kako ti ocitavas daljinski, ili si dobio pametnu uru.
Ali tega mi se gadi u zabrani sve bezicnog
...