Citiraj:
Autor De5tr0yer
Kak si opisao, odmah me podsjetilo na Vapiano. Ako me sjećanje služi, oni su već bili zastupljeni prije izvjesnog vremena u ZG, ali i vrlo brzo zatvorili jer su im cijene bile za tadašnje pojmove visoke. Danas je to kikiriki 
|
Budem sad rekao kolegi, da mi vise ne daje navode, vec da mi precizira za "Svedski stol" tko, kada i gdje tocno. Osim ako Domino stvarno ne iznenadi.
Gdje se nalazio spomenuti Vapiano? Prvi put cujem za ime? Ili pricas o inozemstvu? U Mariboru bi prema trgu i dalje trebao biti restoran, gdje se pizza tako slaze. Nekim dva metra ala kantina, pokazujes kuharu, sto hoces na pizzu, a on ti slozi i baca na pecenje. Brzo sam prosao prosli mjesec iz Ljubljane potegnuo, da se sto prije vratim, pa se nisam sjetio pogledati.
Ali Pizze u ZG-u, vecina su jako ugrozena vrsta, nikad nisu bili ranjivije za prodaju, ili da se vlasnike motivira na prodaju. Vec sam spomenuo cudne simetrije oko stranica, menija, kao da vec sad u Centru ima jedan vlasnik za nekolicinu. Druga stvar, ima brzih prodaja, koju su kupili novi vlasnici, koji uopce nisu ikad billi u samoj Pizzi, vec su imali firme za dostavu.
A kao sto smo naveli ranije, od gostiju unutar objekta, vecina ne bi mogla ni rezije pokriti a kamoli biti u plusu. Tako da im je dostava najveci i jedini izvor prihoda. Zato velim kad bi neki amer ili bilo koji strani lanac, htio kupiti sto vise, ne bi imao tezak posao. Jasno da ce (nadam se) ostati pokoji obiteljski, koji ili ima vecu ponudu od Pizze, ili nacin neki nacin da se odrzi.
Citiraj:
Autor 1v@n
Ne bude ti Domino's išao van svoje filozofije koje imaju diljem svijeta, ne brini.
|
Ma kaj bi se brinuo, samo komentiram sto sam cuo.
Citiraj:
Autor thunderbird
Najodvratniju pizzu sam jeo upravo u Domino's-u. Suho, bljutavo, užas.. I još ti ju serviraju na komadu kartona, kao psu 
|
Na kartonu? Na kartonu koji glumi podlozak/tacnu? Jel barem glumi oblikom tanjur, ili vulgaris karton? Pa ljudi koji na putu sami ili ogranizirano jedu, imaju barem plasticni set za jelo
/.