Tema: BonBon
View Single Post
Staro 01.07.2022., 12:48   #2174
okarm
Premium

Datum registracije: Jan 2007
prvi put prijavljivao kvar i ostao sokiran nesposobnoscu podrske, al ono, u toj mjeri da sam vec pomislio da me zajebavaju.

znaci doma zadnja dva tjedna s jedno 70% poziva imam problem, sugovornika cujem isprekidano, on mene dobro. problem je isti i kod ukucana i susjeda koji imaju bonbon i simpu. svi se kacimo na istu baznu stanicu, signal je dobar 4g brzina odlicna.
prijavio kvar preko messengera reko bude brze.. vraga.. znaci cetiri puta me uvjeravali da moram pokusat vaditi karticu pa isprobavati, pa u drugom mobitelu, pa traze adresu i vele blizu vam je odasiljac po karti je dobar signal. pa ja objasnim da nema veze sa mojim brojem jer i drugi imaju isti problem na tom odasiljacu, i opet sljedeca poruka da probam s drugim mobitelom. ono , citas i mislis si pa jel vi to mene jebete?? na kraju mi napisali da moram prvo otici u poslovnicu po drugu karticu i s njom isprobat i tek onda mogu ici daljnje provjere. samo sam ugasio jer me bilo strah sto bi im mogao napisati.
nazvao tcom, objasnio da imam bonbon i o cemu se radi, sve detaljno zapisali i poslali nalog na teren za provjeru repetitora.
okarm je online   Reply With Quote