Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 30.06.2022., 12:26   #3077
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Stigle Q30, Poljska, Mađarska, Austrija, Slovenija, Velika Gorica, Varaždin, moja adresa u roku manje 36h.

Na prvu, paket sam po sebi je nikakav (komad papira i unutra kutija od slušalica), ali sama kutija od slušalica i slušalice, kvalitetne do razine da sam se iznenadio.

ANC odličan (nisam siguran je li na razini Sony-evih), ali je ili jako blizu ili tu negdje (čitaj: isti). Kvalitetne, lijepe, odobne, pokrivaju cijelo uho, piše 5 minutes charging = 4 hours of music.

Spojile su se doslovno u manje od 2 sekunde, transparent mode radi kak treba, basa ima dosta, ja sam zadovoljan, ANC kontrola na slušalicama, volume i mijenjanje pjesama na slušalicama.

500kn s ANC-om, mislim da bolje nema na tržištu do 1000kn.

EDIT: APlikacija je isto super, može se custom equilizer složiti, dodati basa, treble, maknuti basa. Za sada prezadovoljan.
Ako moze test za filmove i gaming. Ne trazim vrhunac samo je dobar allrounder za sve a vrhunski za glazbu. I naravno mikrofon je bitan da je malo bolji, da ne moram vikat kad razgovaram. Ako ima sve ato treba uzmem si i ja jedan.
spawn je offline   Reply With Quote