Citiraj:
Autor xlr
Planiram uzeti Fire HD 10 tablet na prime daysu. Jel ga imao tko da malo opise kako taj tablet dise, kako se pokazala baterija i koje bi mu bile najvece mane.
Odmah po prvom danu bi ga debloatao i maknuo njihov launcher itd. Ne koristim amazon alexu i njihove usluge.
Ima sta pametnije za do 1000kn sa full hd ekranom?
|
Imam staru verziju (9ta generacija) s 2GB rama, a novi ima 3 ako se ne varam. Nije ništa debloatan samo stavljen Gplay i Google servisi.
Kod nas se koristi svakodnevno po tri četiri sata. Koristi se za igrice (CandyCrush, Bloons TD[bez problema proguta i veće mape s puno mobova], Hearthstone [tu se ponekad zna mučiti i lagati, ali samo ako je hrpa animacija pa dok se one odvrte]).
Redovno se koristi za Spotify pa s njega puštamo na BT zvučnike glazbu. Stvarno rijetko na njemu gledamo YT, ali radi ok kada upalimo.
Imamo ga već tri godine i baterija je još uvijek ok. Puni se svaki drugi dan a u prosjeku ima 9 sati SOT.
Koristio sam ga za online rad čak i sasvim dobro podnosi rad u MS Wordu, Outlook i OneDrive. Podnosi ok video pozive, ali mu je kamera šrot (očekivano i ne uzimam mu to kao neki nedostatak).
Za mane nemam pojma. Stvarno ga jako casual koristimo i to 80% vremena bolja polovica, ali ništa mi se ne žali da ne radi. E osim toga da joj igre ne updatea automatski pa mora ručno na PlayStore. Nekada ga zaboravimo napuniti pa bih volio da ima quick charge.
Nama se za 100€ višestruko isplatio.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk