Citiraj:
Autor kopija
Da li je ovaj 4pin konektor koji napaja sata power kabel (lijevo od 14pinskog mbo power) definitivno molex?
Znam da sata power konektor na napajanjima ima pet žica pa pretpostavljam da je ovo na mojoj matičnoj u biti molex->satapower?
Znači da bi trebao davati 10A?
Fali mi par sata power kablova (napajanje je custom Lenovo bez sata/molex konektora) pa sam mislio kupiti par ovakovih adaptera i spojiti ih na taj satapower kabel koji se spaja na matičnu.
Mislim da bi 10A bilo dovoljno za četri mehanička plus SSD.
Recipe for disaster?
|
Moguće, SATA ima 5 kablova, ali 2 komada su mase, iliti crne žice, koje mogu ići sa jednog konektora ...
Ako je to sata konektor i ima original kablova za to, onda neće biti problema, sad koliko ta ploča može dat van ... pretpostavka da 10A bi mogla ...
Iskreno nikada nisam obraćao pažnju na taj konektor (nisam se previše ni sretao s tim pločama) pa da bi konkretno mogao reć koliko bi dali van i da li je to SATA konektor, ali ako proizvođač (HP,DELL) preko toga ima spojene SATA uređaje, onda je ...
SATA kabel ti ima žutu,crvenu,narančastu i crnu x2 žicu ... pa sad ako to ide iz konektora, onda OK ...
Ajd javi, pregledam danas još neke ploče slične, daj mi napiši koja je to ploča točno ....