Citiraj:
Autor Sa_Stilom
BTW: Nikada nisam slagao HTPCove, jer su mi bili besmisleni uz WDTVLive i NAS za moju upotrebu. Danas, kao što već rekoh, osim mene uživaju i drugi kroz Plex. HTPCovima su se igrali oni koji nisu imali para za pošten NAS (ovo kažem bez osuđivanja - jer ja sad nemam para da to dignem na još veću razinu).
|
Ako si u to vrijeme htio stand alone kodi masinu, tada xbmc (govorimo o vremenima prije 10-15godina) htpc je bilo jedino rjesenje.
Pogotovo ako si htio vizualno da to lici na nesto i da se odvija donekle automatski.
Tad su se slagale autonomije pomocu qT + tvT private trackera i jako lijepo je to sve radilo. Al i on je u nekom dijelu povijesti prdeknuo kao mnogi drugi.
Ja sam imao i tada NAS + xbmc htpc. Sve u Antec kucistu Fusion remote Max sa iMon daljincem koje nije bilo nimalo jeftino. Dan danas ga imam, stoji u djecijoj sobi skriven u ladici ispod kreveta kao Desktop varijanta za minimalisticki radni stol.
Realno, ako ćemo se bazirati na lokalnu mrežu uz nekakav HT sustav gdje je to sve lijepo i funkcionalno, vizualno upečatljivo i upravljano iskljucivo daljincem, bez tragova android i windows softverskih isprdaka ...
NAS za neke osobne kolekcije koje su importane u kodi librarys + kodi addon streameri tj CoreElec ... Ni tada, a bogumi ni danas, se ne mogu uporediti s icim.
@Sa_Stilom
Osim ako toj svojoj rodbini ne naplaćuješ usluge ja ne vidim smisao tog tvog postrojenja.
Maunu bi ja to njima sve servirao na gotovo ... Al jasno, nismo svi isti 😆