Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.06.2022., 23:07   #61940
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Super je to izvedeno. Nahajpali ljude na automobile velicine kutije sibica pod izlikom ekologije za 250k kn. Ne samo da moras dati hrpu love nego moras i igrati maltene lutriju zvanu poticaji. Lakrdija.
Dobro, moglo se kupiti i stvarno finih vozila, ne samo "kutija šibica".
Istina da nije za 250k ali od 350k pa na dalje kreću enyak, ID4, ioniq 5, ev6... fina parčeta vozila
Makneš tih 70k i eto te na cca 280k, što nije toliko loše.

Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
Budimo realni, nitko nikog nije tjerao u ovo.
A cifre preko 200k KN za aute poput Twinga ili Springa govore same za sebe.
Nadam se da vise nece poticati, barem ne na ovaj nacin. Ovime su samo napumpali cijene auta i opet pokazali da kod nas nijedan natjecaj ne moze proci bez sumnji....
Iako sam dobio poticaje, meni je isto ovaj način bezveze.
Ili napravi generalnu mjeru (npr. smanjenje poreza ili kompletno ukidanje poreza, na neki fiksni period od godinu-dvije-tri, dok cijene ne dođu u rang ICE vozila) na ev tako da imaju benefite svi koji hoće.

Ovo je doslovno financiranje nekolicine odabranih od strane svih, što nije u redu.

Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
poticaji nisu lutrija daleko se prije zna kome sta i na koje prezime ,ovih par sta je proslo spada u 2% oni su zbilja"jackpot" dobili.
A i oni su opravdanje ako sta ispliva za godinu dvi da je nasumicna lutrija
Kažem, daleko od toga da je dobar sustav ali sad ga i ti baš kenjaš.
Doslovno od 4 ljudi koje osobno znam da su tražili poticaje, 3 su dobili. Dakle okruglih 75%.
I ne, nitko nije dobio na načine kakve ti fantaziraš.

Možda i dobijemo neku generalnu statistiku kroz neko vrijeme, koliko je ljudi tražilo poticaje a koliko je dobilo.
Igorr je offline   Reply With Quote