27.06.2022., 17:01
|
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor bigAdvance
Muljalo se naveliko, i na relaciji autokuće - fond i na relaciji autokuće - kupci
Kao prvo, autokuće nemaju nikakvu obavezu isporučiti ta vozila, tj. ne postoje kazne za nemogućnost isporuke. Već sada se na elek. vozila čeka preko godinu dana, a situacija postaje sve gora i gora.
Oni su masovno uzimali rezervacije pa ako prođe isporuka - super, ako ne nikome ništa. Propada novac fonda.
Kao drugo, postoje muljanja i unutar autokuća za redoslijed narudzbi. Osobno sam naručio auto početkom godine (i nisam upao), rečeno mi je danas da su prijavljivali po redu prednarudzbi da bi nakon toga saznao da je osoba koja je prednaručila mjesec dana nakon mene - upala.
Stoga - jedna velika kurčina. Očito si morao imati nekoga interno u autokući da te progura ili mu tutnut neku lovu da te prvog prijavi.
Drago mi je za kolege forumaše koji su uhvatili novce, i nadam se da ćete biti izuzeti ako natječaj padne 
|
Nisi dobio? :/
Ne znam za muljanje ali isplatilo se i ići u neki manji auto centar, jer nevezano za veličinu auto centra - svaki centar je dobio samo mogućnost prijave jednog po jednog vozila.
Baš zato sam ja otišao u Kia-u u Zadar, a ne Zagreb.
Zagreb je imao pitaj boga koliko vozila za probati progurati, Zadar doslovno 4 automobila.
|
|
|